USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку в ДТП постраждали жінка та малолітня дитина

10 Липня 2016 12:57
Дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждали жінка і дитина, трапилася вчора, 9 липня, по проспекту Соборності облизу зупинки «Аверс».

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив очевидець події.

У прес-службі патрульної поліції Луцька підтвердили інформацію про автопригоду. Та розповіли, що аварія сталася близько 16:30. Згідно з попередньою інформацією патрульних, водій «Пежо» не врахувавши дорожньої ситуації, проявив неуважність та не відреагував на червоне світло світлофора. Відтак, авто протаранило «Мазду», яка стояла попереду.

Внаслідок ДТП постраждала жінка з маленькою дитиною, які перебували на пасажирському місці в «Пежо». Їх доправили у лікарню. Водій від госпіталізації відмовився.

На місце події викликали СОГ, яка продовжила займатися даною ситуацією.

Фото патрульної поліції Луцька:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
очевидець2 Показати IP 10 Липня 2016 17:15
в пежо заднього сидіння немає, чи воділа жінку з дитиною в буду заштовхав? авто ж вантажне
коля до очевидець2 Показати IP 10 Липня 2016 21:00
кожна друга клуха-мама тримає дзєцко на руках, на передньому сиддіні, і при дтп чавить собою...
лучанин Показати IP 10 Липня 2016 21:34
Дуже багато їздять на червоне зранку бачив як біля 5школи промчав джип на червоне
Марія Показати IP 11 Липня 2016 12:41
Я була свідком тієї аварії. Мати сиділа з дитиною на передньому сидінні біля водія.Удар був дуже сильний. Слава Богу, що дитина лишилась жива, бо в таких випадках дитя в основному вилітає через лобове скло. Батьки! Не думайте що саме з Вами такого не станеться, ПРИСТІБАЙТЕ дітей, возить їх за правила, в автокріслах, на задньому сидінні. Ну невже ж не вчать такі випадки..
Ага Показати IP 11 Липня 2016 15:54
поліщуки, вам правила не писані?! швидкість не перевищувати, на світлофор зважати, з дітьми на переднє сидіння не пертись так важко?!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus