USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку зберуться професійні мандрівники та аматори

12 Серпня 2014 15:39
У Луцьку відбудеться ІІІ туристичний фестиваль авторської пісні, фото і кіноаматорів «Вітрила пригод». Фестиваль присвячений Дню туризму та Дню кіно.

На думку організаторів, саме автори пісень, фільмів, фото завжди висвітлювали та пропагували різножанрову тематику, яка виливалася з душі та серця кожного. Тому усім охочим, «якщо Ви вільна, креативна, смілива, творчо наповнена духом Свободи людина, яка здатна з життєво-напруженого графіка викроїти час для мандрів заради вражень, гострих відчуттів та екстриму», пропонують відкритися та поринути в лоно природи, повести за собою однодумців.

Організатори заходу «Вітрила пригод» зауважують, що учасниками фестивалю можуть бути всі ті, хто вміє бачити і фіксувати прекрасні миті на фото чи відеокамери, складати поезію або писати пісні.

Фестиваль організовує Волинський туристичний клуб «Ми», а фінансово та організаційно підтримує управління культури Волинської облдержадміністрації.

У програмі фестивалю три конкурси:

1.Авторська пісня (номінації – «авторська пісня», «співана поезія»).

2. Фотоконкурс – (номінації - «пейзаж», «динаміка у подорожах», «портрет туриста»).

3. Конкурс кіноаматорів - (номінації «фільм-мандрівка», «фільм-пошук» (краєзнавче дослідження, фільм про особистість.)

Також всі охочі можуть описувати та надсилати свої туристсько-гумористичні пригоди на конкурс: «Найкумедніша туристська бувальщина». За це вони отримають грошову винагороду.

А ще під час фестивалю будуть проводитися конкурси: «Приз глядацьких симпатій», «Несподіванка фестивалю».

Організатори обіцяють спілкування з цікавими мандрівниками, кіноаматорами, фотографами, авторами пісень.

У минулорічному фестивалі заявилися понад 50 осіб у різних номінаціях із різних регіонів України (Волинської, Рівненської, Львівської, Житомирської областей), а також із Санкт-Петербурга та Володимирської області (Росія).

На конкурс кіноаматорів було подано 30 фільмів, у конкурсі авторської пісні в номінації «Авторська пісня та співана поезія» брали участь 12 номінантів , у фотоконкурсі - 15 учасників, які подали до 40 світлин. Переможці конкурсів отримали грошові винагороди, а учасники - дипломи та призи.

Отож, виконані згідно з усіма вимогами фестивалю екранні, пісенні та фототвори учасники можуть надсилати до 21 вересня 2014 року включно на адресу: 43016, Луцьк, вулиця Кондзелевича, 5, Волинський туристичний клуб «Ми» з позначкою «На фестиваль».

Електронна адреса: [email protected]

Умови участі у фестивалі розміщені на сайті www.tourclub.lutsk.ua, тел.: 067 332 93 34, 099 321 21 15 Руслана Мельник.

ІІІ туристичний фестиваль авторської пісні, фото і кіноаматорів «Вітрила пригод» відбудеться 27-28 вересня 2014 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
см Показати IP 12 Серпня 2014 16:10
То не Луцьк а якась "лиса гора", шабаші одні та гуляння.
фестивальниця Показати IP 13 Серпня 2014 13:21
То давайте введемо комендантську годину, повдягаємо чорні хустки і всі разом будемо співати реквієм.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus