USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У шахтарському місті на Волині задумались: чи потрібен міський парк

18 Червня 2015 09:15
Комунальне госпрозрахункове підприємство “Нововолинський міський парк культури і відпочинку” не фінансується з міського бюджету. Тобто, будь-які кошти для модернізації (чи, хоча б, підтримання парку у належному вигляді атракціонів у справному стані) підприємство змушене самотужки отримувати від результату власної діяльності, - інформує БУГ.

“Кількість відвідувачів атракціонів мізерна. Протягом робочого дня ми приймаємо максимум 20 охочих покататись на атракціонах. З огляду на це, ми не можемо говорити про прибутки. Штат працівників зменшений до мінімуму, а у деяких атракціонах минає вже четвертий термін експлуатації. Ми робимо все що у наших силах – два роки тому купили новий атракціон “Клоун”. Але, знов ж таки, щороку метелоскопія атракціонів обходиться нам у 9800 гривень. При цьому, ціни на атракціони в Нововолинську досі найнижчі по всій Волині, а можливо і Україні” – зазначає директор міського парку культури і відпочинку Ігор Левков.

Не дивлячись на існуючі проблеми, парк перебуває у доглянутому вигляді, чекаючи на більшу кількість відвідувачів. Але не можна не відзначити, що в такий непростий для країни час, питання існування парку далеко не найактуальніше.

Тож, чи потрібен парк у такому вигляді у Нововолинську Про це задумалися місцеві жителі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus