USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку закликають до проведення «Бандерштату»

1 Лютого 2013 18:00
Засідання оргкомітету фестивалю «Бандерштат» щодо його проведення в 2013 році відбулося 31 січня у Луцьку.

Про це інформують організатори.

На засіданні вирішили, що «Бандерштат – 2013» проходитиме 3 та 4 серпня на території луцького іподрому, який знаходиться в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, що уже два роки поспіль слугує зручною локацією для його проведення.

У рамках підготовки до фестивалю «Бандерштат-2013» буде формуватися мережа регіональних представників, які готові взяти посильну участь в популяризації заходу. З пропозиціями звертайтесь до Оксани Лойко ([email protected]).

Також представники оргкомітету зазначили, що за ними залишається право конкурсного відбору учасників як і великої сцени, так і гутіркової та літературної сцен.
Основна музична програма, яку формуватиме арт-директор фестивалю Сергій Мартинюк ([email protected]), складатиметься із ряду молодих україномовних гуртів. Відбір виконавців проводитиметься у соціальних мережах. У результаті інтернет-відбору два музичні гурти, які наберуть найбільше голосів, виступатимуть на головній сцені «Бандерштату». До слова, хедлайнерів фестивалю уже визначили, однак гурти оргкомітет назве після їх остаточної згоди.

А щодо побажань на гутіркову програму звертайтесь до Олександра Машлая ([email protected]).

Представники оркомітету розглядають залучення учасників для формування цікавої програми. З пропозиціями звертайтесь до виконавчого директора «Бандерштату» Павла Данильчука ([email protected]).

Квитки на цьогорічний фестиваль справжнього українського духу «Бандерштат-2013» можна буде придбати з 1 травня.

Організатори «Бандерштату» зазначають, що нині в Україні cкладна ситуація із проведенням подібних фестивалів, спрямованих на популяризацію патріотичних ідей. Відтак, організатори звертаються за допомогою до спонсорів, меценатів, волонтерів. Долучитися до фестивалю можна, зв’язавшись із представниками оргкомітету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Олежик Показати IP 1 Лютого 2013 18:11
Непоганий фестиваль... Принаймні порівняти немає з чим. Дуже багато цікавих виконавців і подій. Ніякого нацизму чи фашизму як багато хто каже там НЕМАЄ. Є просто окремі особистості, яких неварто пускати на такого роду заходи... Організаторам порадив би цьогоріч трішки зосередитись на підтриманні порядку в таборі і посиленні фейс-контролю...
Александр Показати IP 1 Лютого 2013 22:24
Как не с чем сравнивать???? Только с Вудстоком! Масса, МАССА интереснейших самобытных профессиональных украинских исполнителей! Уже согласились Грейтфул Дэд выступить на разогреве у Мертвого Пивня как для родственных душ, а Роберт Плант пригрозил опять пропустить украинский Вудсток, если Фиолет не возьмет его солистом в знаменитой песне Fuck this President.
Джерри Гарсия до Александр Показати IP 3 Лютого 2013 16:49
+100!!!! Где пропадали?
Коментатор Показати IP 1 Лютого 2013 23:16
Незнаю я думаю, що це збіговисько незрозумілих особистостей, також це схоже на якийсь шабаш!!!
Аноним Показати IP 4 Лютого 2013 20:37
Добре було б що б знову був! Дуже цікаве дійство всім раджу відвідати,якщо такий буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus