USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Україна повернула вже понад 500 тіл загиблих воїнів

10 Серпня 2022 15:31
Україна повернула вже понад 500 тіл загиблих захисників.

Про це під час брифінгу повідомив уповноважений з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, Олег Котенко, передає УНН.

«На даний час їх (тіл – ред.) вже більше 500. Буквально вчора ми забрали ще 17 тіл наших героїв. Це ті, які були безвісти зниклі. Дуже багато людей, яких ми рахуємо безвісти зниклими, вважаються такими, тому що з ними немає зв’язку. Люди до нас звертаються, але вони знаходяться згодом. Працює наш координаційний штаб для того, щоб звільнити цих людей. Робота йде», – повідомив Котенко.

Нагадаємо, у червні між Україною та рф відбувся найбільший з 24 лютого обмін військовополоненими. З російського полону звільнили 144 українських військових, серед них було 95 захисників «Азовсталі».

Додому повернулися бійці: Національної гвардії – 59; Військово-морських сил – 30; Збройних сил України – 28; Державної прикордонної служби України – 17; Територіальної оборони – 9; Національної поліції України – 1.

Як ми писали, на початку серпня відбулася чергова операція з передачі тіл загиблих військових. Україна повернула тіла ще 17 захисників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus