USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В університеті Лесі Українки відбувся обласний турнір юних правознавців

18 Березня 2024 12:32
16 березня у Волинському національному університет імені Лесі Українки відбувся обласний турнір юних правознавців.

Про це повідомляє пресслужба вишу.

Університет Лесі Українки та Волинська обласна Мала академія наук продовжують активну співпрацю. Цього разу спільними зусиллями вдалося провести обласний турнір юних правознавців.
За перемогу у турнірі змагалося 12 команд з різних куточків Волині. Юних правознавців привітали почесні гості. Серед них –проректор університету Наталія Благовірна, декан юридичного факультету Антон Демчук.
Читати ще: У Луцьку за Кубок ректора з волейболу змагаються дев’ять команд. Фото

«Надзвичайно втішно бачити сьогодні в Університеті так багато мотивованих молодих людей. Юристи, правники – це ті, хто прагнуть бути відповідальними, творчі і сміливі, здатні виявити гнучкість до викликів. Єдиний спосіб бути задоволеним життям – це знайти ту справу, яку вважаємо важливою, яку вважаємо своєю», – зауважила Наталія Благовірна.
Читати ще: Делегація ВНУ у Страсбурзі взяла участь в обговоренні перспектив співпраці європейських та українських університетів

У запеклих турнірних боях перемогу виборола збірна шкіл Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus