USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Віддав за Україну життя: на Волині провели в останню путь воїна Юрія Хвалька

13 Травня 2023 20:54
Сьогодні у Луківській громаді, що на Ковельщині, віддали шану та попрощалися із загиблим на війні захисником Юрієм Хвальком.

Про це повідомили у громаді.

Герой віддав за Україну найдорожче – своє життя. Юрій загинув у населеному пункті Мар’їнка під час виконання бойових завдань із захисту рідної країни.

У загиблого Героя залишились дружина та син.
Заупокійне богослужіння відбулося у Свято-Параскевському храмі УПЦ селища Луків. Чин поховання звершив настоятель храму прот. Андрій Дейнека у співслужінні місцевого духовенства. Похоронною ходою священнослужителі, військовослужбовці та односельці провели загиблого воїна до останнього місця спочинку.

«Дякуємо за подвиг, Герою! Хай пам’ять і добрий спомин про Тебе живе вічно, а душа хай знайде спокій у Царстві Небесному.

Терпіння та наснаги дружині та синові», – висловлюють співчуття у громаді.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна пам'ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus