USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Відомий луцький виробник хліба подав в суд на муніципалів

18 Грудня 2019 10:50
Відомий виробник хліба ПрАТ «Теремно-Хліб» подав до суду на муніципальну варту Луцька через демонтаж мережі хлібних кіосків на території обласного центру, що належать підприємству.

Про це під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 18 грудня, повідомила директор департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради Юлія Сиротинська.

Нагадаємо, під час засідання 4 грудня члени виконкому прийняли рішення демонтувати 10 незаконно встановлених кіосків ПрАТ «Теремно-Хліб». Тоді член виконкому Ігор Алєксєєв поцікавився, чи демонтаж контейнерів ПрАТ «Теремно-Хліб» не призведе до конфлікту. На це виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт відповів, що жодного конфлікту немає.

Натомість, трохи згодом представники «Теремно-Хліб» подали до суду на муніципалів, мовляв, «із ними ніхто не зв’язувався, ніхто про демонтаж не повідомляв».

«ПрАТ «Теремно-Хліб» притягнули до адміністративної відповідальності. Є протоколи, у яких вказано, що тимчасові споруди встановлені без відповідних документів. Після цього ми розмістили наліпки, що усі об’єкти підлягають демонтажу. За два тижні до знесення на кіоски «Теремно-Хліб» знову були наліплені наклейки із повідомленням про те, що об’єкт буде демонтований. Суб’єкт лукавить, коли каже, що нічого не знав про демонтаж та незаконність встановлення споруд, бо підписав 14 протоколів. І отримав приписи. Коли ми встановлюємо власника споруди, то видаємо відповідний припис. У ПрАТ «Теремно-Хліб» знають про цей формат», – розповіла Юлія Сиротинська.

На це виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт відповів, що представники міської влади неодноразово зустрічались із представниками ПрАТ «Теремно-Хліб», аби вирішити спірне питання мирним шляхом.

«Ми спілкувались, переконували, говорили. Дійшли до певних висновків, що ті об’єкти, що стоять на газових трубах, встановлені незаконно, тож ми їх будемо прибирати. Але сьогодні ми ведемо перемовини про те, куди встановити ці об’єкти. Але на попередніх місцях вони категорично не можуть стояти. Усі МАФи, що стоять в місцях, які для цього не передбачені, необхідно демонтовувати», – резюмував посадовець.

Він додав, що міська влада разом з членами виконкому винні лише в тому, що дуже довго спілкувались, замість прийняти рішення про демонтаж ще два роки тому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Аксакал Показати IP 18 Грудня 2019 11:05
це все брехня....міска рада бреше на кожному слові,ніхто нікого не запрошував....те що зараз відбувається на сесіях і те які рішення приймаються.....далі продовжувати не треба..бо слів цензурних немає....
лучанин Показати IP 18 Грудня 2019 11:19
де ж ти була, влада, коли ці кіоски ніби незаконно установлювались ? А що дійсно незаконне, так це муніципальна варта, яка не затверджена жодним законом України.
Анонім Показати IP 18 Грудня 2019 12:11
Але стоять на газових трубах,
Нельга Показати IP 18 Грудня 2019 12:14
Гомадянин, ти то на владу не кивай, з газових труб свої споруди швидше прибирай!
Ячс Показати IP 18 Грудня 2019 14:04
А то нічого, що міська рада в свій час дозвіл на будівництво Північного ринку на діючих трубах великого діаметру теплотрас? Цей ринок теж треба демонтовувати. Або нехай хтось несе відповідальність за "прибуткові" рішення.
Нато Показати IP 18 Грудня 2019 15:57
А чиновника, який видав дозвіл на встановлення, якось покарали? Чи Теремно без дозволу встановило кіоски? Хто погоджував та підписував дозвільні документи?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus