USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Водій Skoda не пропустив Kia: показали момент аварії на Відродження у Луцьку, де постраждали люди

6 Жовтня 2023 18:08
Момент зіткнення автомобілів на проспекті Відродження зафіксували камери відеоспостереження «Безпечне місто Луцьк». Аварія трапилася 6 жовтня о 08:47.

Відео показали на сторінці департаменту муніципальної варти у Фейсбуці.

Водій транспортного засобу «Skoda» при здійсненні повороту ліворуч не пропустив автомобіль «Kia», що рухався прямо, внаслідок чого відбулося жахливе зіткнення. Транспортні засоби зазнали значних механічних пошкоджень.

За кілька хвилин до місця аварії прибула патрульна поліція та карети швидкої медичної допомоги, оскільки були потерпілі.
Як пише Суспільне, в аварії травмувалися двоє дорослих і дитина. Найбільше постраждала водійка легковика. Жінка нині у реанімації.

Ще одного водія і шестирічну дівчинку теж ушпиталили.

Про стан водіїв розповіла терапевтка відділення екстреної меддопомоги міської лікарні Ольга Косс.

«Близько 9 години у відділення екстреної меддопомоги доставили травмованих із ДТП на відродження: жінка у важкому стані, госпіталізована у відділення реанімації, чоловік в стані середньої важкості», – зазначила лікарка.

Про стан дівчинки, мама якої нині у реанімації, у дитячій обласній лікарні без згоди батьків не коментують. Поспілкуватися у медзакладі з її бабусею не вдалося.

Не травмувався під час аварії чоловік, який був за кермом припаркованої машини. В його авто врізався один із легковиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus