USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Володимирські висоти» зберуть кращих стрибунів

28 Липня 2017 20:21
Всеукраїнські змагання із стрибків у висоту «Володимирські висоти» вже вчетверте відбудуться у Володимирі-Волинському. Ідейним натхненником турніру був і є місцевий спортсмен Вадим Кравчук, його свого часу підтримали в спортивному клубі «Висота» у Львові, а також міська влада Княжого міста, йдеться на сайті ФЛАВО.

«Родзинка» «Володимирських висот» - наближеність «королеви спорту» до вболівальників. Легка атлетика на таких змаганнях перестрибує із доріжок і секторів на майдани міст. Ця практика традиційна для Європи. От і у Володимирі у день міста облаштовують стрибкову яму і сектор на центральному майдані – площі Героїв.

Цього року змагання стартують у неділю 30 липня о 12.00.

Почнуть змагання юніори та юніорки, згодом стрибатимуть жінки та на завершення – чоловіки. До слова, «Висоти» включено до календаря ФЛАУ і на змагання приїде чотири майстри міжнародного класу, в активі яких є стрибки в районі 2.20 м, це: Юрій Кримаренко, Дмитро Яковенко, Андрій Ковальов, Василь Іваницький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus