USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Волинь» змінила форму

20 Липня 2016 14:38
З нового сезону екіпірування для основної, молодіжних і дитячих футбольних команд клубу постачатиме торгова марка JOMA. Це відомий виробник спортивної форми, взуття й аксесуарів для ігрових, командних та індивідуальних видів спорту, - повідомляє прес-служба ФК «Волинь».

JOMA представлена у більш ніж ста країнах світу, а також на великих міжнародних турнірах, починаючи від Чемпіонату Європи з футболу і закінчуючи майбутніми Олімпійськими іграми в Ріо.

Екіпірування JOMA використовують чимало команд, зокрема – збірна Румунії з футболу, «Суонсі», «Сампдорія», «Еспаньйол» та інші.

Відзначимо, що «Волинь» у новому сезоні буде використовувати два комплекти ігрової форми від JOMA в традиційних кольорах – білому й червоному. Окрема яскрава форма передбачена для воротарів. Футболісти «Волині» вже приміряли нові ігрові футболки та шорти, в яких будуть у найближчому майбутньому виходити на поле, і залишилися задоволеними їх якістю та зручністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Собуцький Показати IP 20 Липня 2016 14:46
Нарешті логічна зміна дорого "адіка" на більш доступну іспанську "Хому" (саме так правильно мовою-оригіналом, хоча англомовний свій йменує її "Джомою"). Отут - молодці. Хоча можна було як варіант розглянути італійську "Джівову". Якісь ідентична іспанській, але вартість таньша
7777 Показати IP 20 Липня 2016 15:49
стара новина!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus