USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Зіграла на добиванні: дебютний гол футболістки з Волині приніс перемогу жіночій збірній України. Відео

6 Грудня 2023 12:17
Учора, 5 грудня, жіноча збірна України з футболу зіграла підсумковий поєдинок групового етапу Ліги націй проти Сербії. Матч завершився перемогою українок із рахунком 1:0. Єдиний м’яч у зустрічі забила уродженка Маневиччини, півзахисниця ЖФК «Ладомир» із Володимира Вікторія Гірин.

Результативну атаку жіноча збірна провела на 54-й хвилині зустрічі. Після подачі в штрафний майданчик Таміла Хіміч пробила по воротах. Удар парирувала воротарка, але «кулястий» відлетів у бік Вікторії Гірин, яка першою зорієнтувалася на добиванні.
Це взяття воріт стало дебютним для 23-річної спортсменки у футболці національної команди. Волинянка дебютувала за збірну України ще 1 грудня 2020 року в матчі проти Чорногорії, а станом на зараз в активі футболістки 13 зіграних матчів.

Читати ще: Футболістка з Волині – у трійці кращих бомбардирів жіночого чемпіонату України

Поєдинок із сербами був певною мірою визначальним для українського колективу – перемога дала можливість тимчасово зберегти місце в другому дивізіоні Ліги націй. Збірна посіла третє місце у своїй групі, тому за остаточне збереження боротиметься в лютому наступного року.

«Я дуже чекала свій момент і щаслива, що вдалося його реалізувати та здобути перемогу, – прокоментувала Інформаційному агентству Волинські Новини Вікторія Гірин. – Думаю, в осінній частині Ліги націй могли показати кращий результат. Але з кожною грою збірна тільки додає. Надалі старатимемося покращувати нашу гру».

Додамо, нещодавно футболістка з Волині потрапила до списку одинадцяти найкращих гравчинь України у 2023 році.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus