USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Волинські оперативники повернулися з зони АТО

9 Лютого 2015 09:28
Після успішного виконання завдань у зоні АТО на Волинь повернулася група оперативників.

Працівники карного розшуку вчора, 8 лютого, приїхали додому в рамках чергової ротації, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Незважаючи на складні погодні умови, волинські міліціонери разом із колегами з інших областей гідно несли службу у зоні проведення антитерористичної операції.

У дворі обласного управління міліції їх чекали начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига та дружній колектив управління карного розшуку.

Головний міліціонер привітав правоохоронців із успішним виконанням службових обов’язків та поверненням додому:

- Доки будуть у наших правоохоронних лавах такі вірні присязі та українському народові люди, доки ми стоятимемо надійним щитом на східних рубежах, доти Україна житиме. Дякую вам, що гідно та достойно виконали свій службовий та громадянський обов’язок.

Після дружніх обіймів, щирих слів привітань і міцних рукостискань усі охочі сфотографувалися на згадку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus