USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські волонтери відзвітували за «Добрі справи»

9 Грудня 2015 22:50
Серед останніх витрат волонтерів, які організували Фейсбук-спільноту «Добрі справи» - ремонт радіатора для автомобіля, котрим возять допомогу на схід та адресна грошова допомога.

Про це волонтерка Вероніка Попик розповіла у Фейсбуці.

Серед іншого, 2000 гривень волонтери передали активістам Спілки афганців, які регулярно завозять передачі бійцям на схід, для ремонту автомобіля.

«При перебуванні в східних областях України у них виникли непередбачувані обставини, що могли зірвати доставку передач нашим волинським бійцям», – пояснює волонтерка.

Ще 200 гривень перерахували на рахунок Тетяни Білінскі зі скриньки, що розташована на прохідній Луцького підшипникового заводу.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ВОЛИНСЬКОГО МЕДИКА ТЕТЯНУ БІЛІНСЬКІ НАГОРОДИЛИ ЗА МУЖНІСТЬ»

«Особлива подяка моїй одногрупниці Ользі, яка в магазині після запитання, кому ми що купуємо, відразу відкрила гаманець – закупили засоби гігієни для дівчаток Межиріцького притулку-інтернату. Як бачите, долучитися зовсім не важко. Тож, чекаємо вас у гості. Слава Україні!», - пише Вероніка Попик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus