USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинський притулок для дітей та ОДЮСШ матимуть нові назви

19 Березня 2024 15:28
Притулок для дітей служби у справах дітей Волинської обласної державної адміністрації, обласну дитячо-юнацьку спортивну школу та державне виробничо-торгове підприємство «Волиньфармпостач» перейменують.

Рішення ухвалили під час позачергової сесії Волинської обласної ради.

Зокрема, враховуючи статті 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, волинські депутати вирішили перейменувати Притулок для дітей служби у справах дітей Волинської обласної державної адміністрації на Волинський обласний притулок для дітей.

Читати ще: Призначили директорів Волинської бібліотеки для юнацтва та обласного сиротинця

Обласну дитячо-юнацьку спортивну школу перейменують на Волинську обласну дитячо-юнацьку спортивну школу, а державне виробничо-торгове підприємство «Волиньфармпостач» – на комунальне підприємство «Волиньфармпостач» обласної ради.

Для закладів розроблять нові статути та подадуть на затвердження голові обласної ради. Керівникам перейменованих закладів доучили подати державному реєстратору відповідні документи для внесення змін до відомостей про юридичну особу та реєстрації статуту юридичної особи у новій редакції, згідно з вимогами чинного законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus