USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Єремеєва звинувачують у захоплені «Укртранснафти»

22 Березня 2015 14:29
Народного депутата Ігоря Єремеєва звинувачують в атаці на підприємство "Укртранснафти". Про це інформує видання "Подробности".

"Ми завжди говорили, що" Укртранснафта "- це підприємство з 100% власності держави. Але чи може організована група Єремєєва представляти державу і ототожнювати себе з нею? Ось ми проти цього. Ми проти того, щоб під прикриттям держави, під виглядом того, що це державне підприємство, його прийняли в свої руки ОЗГ Єремеєва. Який, до речі, хотів там зачистити ще якісь свої кримінальні справи. Тому що рік тому він намагався вкрасти з трубопроводу 22000 тонн нафти ", - заявив губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський в ефірі телеканалу "1+1".

Коломойський сподівається, що ця подія знайде належну правову оцінку.

"Зараз ми сподіваємося, що коли Генпрокуратуру очолив пан Шокін, це справа отримає належну оцінку і всіх винних в спробі розкрадання в особливо великих розмірах покарають", - сказав чиновник.

Це вже не перший конфлікт Коломойського і Єремеєва. Навесні 2014 серйозна суперечка між ними виник після викачування "Укртранснафтою" технологічної нафти.

Нагадаємо, керівник Дніпропетровщини Ігор Коломойський розповів про справжні мотиви тих, хто захоплював державне підприємство «Укртранснафта», про свій інтерес до цієї компанії, про ситуацію на фронті та в економіці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Справжній Штефан, Лу Показати IP 22 Березня 2015 14:39
Це малоймовірно!
А ндрій до Справжній Штефан, Лу Показати IP 22 Березня 2015 14:59
Немає краще правди,яка здається неправдоподібною./Віліс Лаціс/Все може бути,що бути може.
)) Показати IP 22 Березня 2015 14:52
Коломойський господар Палиці, а Палиця власник ВН. Відчуваєте як журналістам тяжко? Їм доводиться вигороджувати шефа.
Анонім Показати IP 22 Березня 2015 15:14
"Ми завжди говорили, що" Укртранснафта "- це підприємство з 100% власності держави." И кто из вас при этом поверит в то, что Коломойский полез на скандал с Порошенко ради отстаивания чисто государственных, а не личных интересов, вмешавшись с нарушением закона в ситуацию.
Анонім Показати IP 22 Березня 2015 15:25
Злодії -олігархи - феодали сваряться...
балакун Показати IP 22 Березня 2015 15:47
Чим швидше олігархи один одного поз'їдають тим краще простому люду жити буде.
Анонім до балакун Показати IP 22 Березня 2015 16:24
Мечты, мечты, где ваша сладость? Либо, под лежачий камень и вода не течет.
УП Показати IP 22 Березня 2015 15:52
Вирішити конфлікт щодо держпідприємства "Укртранснафта" необхідно повністю відповідно до закону і верховенством права, а не із застосуванням сили. Про це в інтерв'ю "Радио Вести" заявив посол США в Україні Джеффрі Пайєтт. За його словами, у нього відбулася особиста розмова з губернатором Дніпропетровської області, олігархом Ігорем Коломойським. За словами Пайетта, Коломойський переконував його, що повністю підтримує територіальну цілісність України, працює на економічний розвиток важливої ​​для країни галузі і робить зусилля для протидії політичного "розгойдування" регіону. Інших подробиць про характер його бесіди з Коломойським посол не повідомив, пославшись на конфіденційний характер розмови, додавши деякі роздуми на тему конфлікту з "Укртранснафтою". За словами Пайєтта, США підтримують рішення Верховної Ради по "Укртранснафті", спрямовані на поліпшення прозорості діяльності держпідприємства. У зв'язку з цим, зазначив посол, розв'язати це питання необхідно повністю відповідно до закону і верховенством права, а не із застосуванням сили. "Я думаю, що Коломойський розуміє, як і більшість представників української еліти, що обставини в Україні змінилися. І закони джунглів часів Януковича призведуть до традегіі в Україні", - підкреслив посол США.
Анонім до УП Показати IP 22 Березня 2015 16:06
Иными словами, амеры слили Коломойского. А с учетом того, что Коломойский финансирует батальоны свидомых , то и свидомых.
УПс Показати IP 22 Березня 2015 16:17
Коли після 6 годин перебування у приміщенні Коломойський вийшов із офісу "Укртранснафти", журналіст запитав його, що голова Дніпропетровської облдержадміністрації робить вночі в офісі державного підприємства. "Ми звільняли будівлю "Укртранснафти" від російських диверсантів, які захопили. А ти зі своєю "Свободою" сидиш отут, бл*ть, і чатуєш. Як тьока, бл*ть, свого невірного чоловіка", - заявив він.
правдива інформація Показати IP 22 Березня 2015 16:41
коментар було видалено
Анонім Показати IP 22 Березня 2015 17:13
Ну а теперь капельку реальности (мнение экспертов): "Сегодняшняя Украина фактически представляет из себя феодальную монархию. иными словами, страна напоминает Речь Посполитую, во главе которой находился король, а власть принадлежала магнатам. Именно они собирали налоги со своих земель, содержали армию и вели войны. В ближайшем будущем украинские олигархи будут вновь делить собственность и власть, несмотря на то, что поделили страну еще до госпереворота."
Інна Показати IP 22 Березня 2015 17:15
Як швидкр всі забули, що завдяки Коломойському Дніпропетровська обл. - ДНР, Одеська-не ОНР. А Коломойський - ворог Путіна №1. Потрібно починати боротися з олігархами, але не з того починати і коломойський повинен бути останній в цьому списку. А що до журналіста - таке понятття емпатія, журналіст повинен цим володіти, нехай би не ліз під гарячу руку, а за сенсації завжди треба платити.
Анонім до Інна Показати IP 22 Березня 2015 17:32
В Киеве прошел фестиваль паники и истерии. Организаторы назвали его антикризисным. Главная цель — поделиться способами выживания в отсутствии финансов. Участники сравнивали современное состояние украинской экономики с началом 1990 - х и вспоминали забытые способы экономить: например, стирать целлофановые пакеты, чтобы использовать их по несколько раз, и жарить картошку с запахом мяса и лук с запахом рыбы.
добряк Показати IP 22 Березня 2015 20:56
єрема той ще упирь при януковичу всі тендери на бензин вигравав і зараз в шоколаді присосалась нечість коли приберуть жуліка?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus