USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За мультфільмом «Мавка. Лісова пісня» знімуть анімаційний серіал

12 Червня 2023 23:38
Український мультфільм «Мавка. Лісова пісня», що став однією з найуспішніших вітчизняних прем’єр часів повномасштабної війни та найкасовішим українським фільмом, стане основою для анімаційного серіалу.

Як зазначає Variety, виробництвом 3D-мультсеріалу займатиметься студія Animagrad, що входить до Film.UA Group, разом з французькою компанією TeamTO. Про це пише УП.Життя.

Проєкт майбутнього анімаційного серіалу, що стане приквелом до повнометражного мультфільму, представлять на пітчингу в Ансі, розповіла Ксенія Баранова з Film.UA.

«Дія фільму розгортається одразу після битви між людьми та лісовим охоронцем, яка сталася, коли решта лісових мешканців поринула у глибокий зимовий сон», – додала вона.

Читати ще: Росіяни вкрали український мультфільм «Мавка. Лісова пісня»

Серіал матиме 12 серій, у кожній з яких на Мавку та її друзів чекають нові випробування. На шляху головної героїні часто стоятиме чудовисько Чугайстер.

«Разом із жабокицем Квусем, Шумником Гуком та іншими мавками Мавка переживе несподівані, веселі, а часом і небезпечні пригоди в лісі. Намагаючись подбати про свій дім, вони досліджують його і відкривають безліч таємниць», – поділился Баранова.

Директорка анімаційного фестивалю «Лінолеум» Анастасія Верлінська підкреслила, що рекордні касові збори «Мавки» показали, наскільки людям потрібні гарні історії.

«Разом з родиною, в оточенні близьких людей вони на годину-дві забувають про війну. Анімація – один з найкращих інструментів арт-терапії, але це не лише втеча. Це про опрацювання та осмислення подій, що відбуваються навколо. На цьому теж можна вчитися», – додала вона.

Читати ще: «Мавка» перевершила «Аватар: Шлях води»: український мультфільм покажуть у 80 країнах

«Мавка. Лісова пісня» – український мультфільм за мотивами п’єси Лесі Українки, знятий режисерами Олегом Маламужем та Олександрою Рубан. Робота над стрічкою зайняла майже сім років, що зробило анімацію одним із вітчизняних кінопроєктів з найдовшою реалізацією. Мультфільм вийшов в український прокат 2 березня, а зараз триває прокат в різних країнах світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus