USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Загиблому бійцю з Волині відкрили пам’ятну дошку

15 Жовтня 2014 08:14
Меморіальну дошку на честь загиблого на Сході волинянина Сергія Киричука відкрили вчора, 14 жовтня.

Пам’ятний знак з’явився у загальноосвітній середній школі села Римачі Любомльського району Волинської області на честь героя-прикордонника Луцького загону. Нагадаємо, Сергій загинув 25 липня під час під час збройного нападу бойовиків на ППр "Маринівка", що у Донецькій області.

На заході окрім рідних, друзів, колег та односельців був присутній перший командир Луцького прикордонного загону Голова ветеранської організації генерал-лейтенант Аркадій Яворський.

"Молодший сержант Киричук віддав своє життя мужньо та самовіданно захищаючи нашу державу на східній ділянці кордону. Сьогодні, віддіючи шану таким Героям, ми повинні завжди пам’ятати про їхній подвиг та на їхніх прикладах виховувати молодь справжніми патріотами України. Вічна пам'ять Героям!" – сказав ветеран.

Окрім того, вчора пам’ятну дошку відкрили в Рівному на честь прикордонника – молодшого сержанта Сергія Гулюка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Н. Показати IP 15 Жовтня 2014 09:32
НАШ КОЗАЦЬКИЙ КРАЙ Шахтарська слава змеркла на очах... В Краю застав фабричних і копрів Вселенська туга розлилась й печаль, І плач вселенський вдів і матерів. Ліс раритетний* скам'янів, зомлів На правкраїнській нашій на землі. Від жертв гвардійців обрій потемнів Від "Градів", "Буків" залпових вогнів. На Бахмуті всі зірвані мости, На Приазов'ї, Сіверськім Дінці. Всі начеку тут наші блокпости. Коли ж наступить мир вкінці-кінців?! Донецьк, Савур-Могила, Іловайськ... В руймовищах, крові – війни анклав. Це наш одвіку, наш козацький Край! Там не один з нас голову поклав. _______________________ *Біля м.Дружківка на Донеччині знаходиться унікальний кам'яний ліс з дерев (порід, які ростуть в Південній Америці й Австралії), яким близько 300 мільйонів років. НАШ КОЗАЦЬКИЙ КРАЙ Шахтарська слава змеркла на очах... В Краю застав фабричних і копрів Вселенська туга розлилась й печаль, І плач вселенський вдів і матерів. Ліс раритетний* скам'янів, зомлів На правкраїнській нашій на землі. Від жертв гвардійців обрій потемнів Від "Градів", "Буків" залпових вогнів. На Бахмуті всі зірвані мости, На Приазов'ї, Сіверськім Дінці. Всі начеку тут наші блокпости. Коли ж наступить мир вкінці-кінців?! Донецьк, Савур-Могила, Іловайськ... В руймовищах, крові – війни анклав. Це наш одвіку, наш козацький Край! Там не один з нас голову поклав. _______________________ *Біля м.Дружківка на Донеччині знаходиться унікальний кам'яний ліс з дерев (порід, які ростуть в Південній Америці й Австралії), яким близько 300 мільйонів років.
Анонім до Н. Показати IP 15 Жовтня 2014 10:03
коментар було видалено
Укроп до Анонім Показати IP 15 Жовтня 2014 10:14
коментар було видалено
Віка Показати IP 13 Листопада 2014 23:17
Сумуємо, любимо пам"ятаємо... ВІЧНА ПАМ"ЯТЬ ГЕРОЮ... Сєрж, ти назавжди в наших серцях...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus