USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Загиблому на сході лучанину встановлять меморіальну дошку на будинку, де він мешкав

15 Вересня 2021 13:02
Загиблому в зоні ООС на сході України лучанину встановлять меморіальну дошку на будинку, що на проспекті Молоді, 10.

Про це стало відомо 15 вересня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, на якому розглянули проєкт рішення Про встановлення меморіальної дошки загиблому в зоні ООС на сході України Лахаю Віктору Михайловичу.

До міської ради звернулася матір бійця Надія Кратюк із проханням встановити меморіальну дошку її сину, загиблому учаснику Операції об’єднаних сил на сході України на фасаді будинку на проспекті Молоді, 10, в якому він проживав.

Віктор Лахай народився 25 листопада 1977 року у селі Велика Глуша Любешівського району Волинської області. Проживав у Луцьку. Загинув у листопаді 2018 року в місті Попасна Луганської області. Похований на Алеї почесних поховань на міському кладовищі в Гаразджі. Посмертно йому присвоєно звання «Почесний громадянин Луцької міської територіальної громади».

Питання встановлення меморіальної дошки бійцю 14 ОМБР попередньо розглядала робоча група.

Урешті члени виконкому підтримали проєкт рішення.

Департамент житлово-комунального господарства міської ради виготовить і встановить меморіальну дошку за кошти бюджету міської територіальної громади.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 15 Вересня 2021 19:30
Загинув у свій день народження. Розповідають, що рівень алкоголю в його крові перевищував допустиму норму більше ніж 17 разів!
Ігор Показати IP 15 Вересня 2021 20:35
Давно вже захерили ту Алею почесних поховань, поховавши там поруч з загиблими у бою, ще і людей, смерті яких не пов'язані з АТО/ООС. Там з почестями поховали людину, а він навіть у зоні АТО не був. Є і інші випадки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus