USD 39.52 39.76
  • USD 39.52 39.76
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Знайшли застреленим екс-регіонала, колишнього голову Запорізької ОДА

12 Березня 2015 15:55
Екс-голову Запорізької обласної державної адміністрації та екс-регіонала Олександра Пеклушенка знайшли застреленим. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу МВС Запорізької області.

З їх слів, у селищі Сонячне на вулиці 8 березня, знайшли тіло Олександра Пеклушенка з вогнепальним пораненням в шию.

На місці продовжують працювати правоохоронці. Розглядається версія самогубства.

Нагадаємо, 28 лютого екс-регіонала Михайла Чечетова, який очолюв Фонд держмайна в період від 2003 до 2005 року, знайшли мертвим у Києві. За попередніми даними слідства, він покінчив життя самогубством, вистрибнувши з вікна власної квартири. За фактом загибелі Чечетова відкрите кримінальне провадження.

Як повідомлялось раніше, наприкінці серпня 2014 року Валентину Семенюк-Самсоненко, яка очолювала Фонд державного майна від 2005 до 2008 року, знайшли мертвою. У МВС повідомили, що Семенюк-Самсоненко застрелилася у своєму будинку у селі Чайки під Києвом. Міліція за фактом загибелі екс-голови Фонду держмайна відкрила справу за статтею “умисне вбивство”.

Кроім того, днями знайшли мертвим Сергія Мельника, який був депутатом Донецької міськради у 2002 – 2006 роках. З 2005 року і до обрання народним депутатом обіймав посаду генерального директора ЗАТ "Люкс" у Донецьку.

Довідка: Олександр Пеклушенко - український політик, колишній голова Запорізької обласної державної адміністрації.

Був народним депутатом кілька скликань поспіль. Член Партії регіонів та політради партії. У Верховній Раді VI скликання обіймав посаду заступника лідера фракції регіоналів Віктора Януковича. Працював заступником голови комітету ВР з питань бюджету, потім очолював комітет з питань фінансів і банківської діяльності.

У листопаді 2011 року призначений головою Запорізької обласної держадміністрації (замість Бориса Петрова).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
злий Показати IP 12 Березня 2015 16:13
Хто наступний з ригів? З нетерпінням чекаємо!
грибник Показати IP 12 Березня 2015 16:37
Як у тому анекдоті: - При яких обставинах померла ваша перша дружина? - Грибів наїлась... - А друга? - Грибів не хотіла їсти. Так і тут. Стріляється лайно. Є Бог на світі. За злочини треба відповідати. А стріляють, чи стріляються - це вже інша розмова.
ВОНО Показати IP 12 Березня 2015 16:39
а от при кривавому диктаторі Януковичу лише в тюрму сажали, а деяких взагалі лише на медогляд іноземними лікарями направляли. Ото звірі були, досі страшно таких знущань над політичними опонентами
спс Показати IP 12 Березня 2015 19:19
Все кто владеет информацией об Яценюке, Турчинове, Порошенко и владеет информацией как они пришли к власти будут убраны последними через самоповешение, самозастрел и самовыбрасывание с окон и т.д. и т.п. Иначе придется застрелиться, повеситься , выброситься из окна Порошенко, Турчинову,Яценюку - а это по сути невозможно. Куда делись деньги МВФ за последний год и почему упал уровень жизни ?????
Анонім до спс Показати IP 12 Березня 2015 19:33
МВФ отправил Киеву первый транш в $5 млрд. Правительство Яценюка будет работать всю ночь.Утром 13-го денег не будет!
СПС Показати IP 12 Березня 2015 19:59
коментар було видалено
Анонім Показати IP 13 Березня 2015 13:35
Вкрадуть гроші і на Януковича спишуть - я не сумніваюсь...такі вони мають таланти великі... Дерибанити вони вміють державні гроші класно і брешуть класно ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus