USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Звільнили водія водоканалу, якого затримали п’яним за кермом

3 Серпня 2016 15:22
Водія Володимир-Волинського водоканалу, який кермував робочою автівкою напідпитку, звільнили.

Про це повідомляє видання Володимир Медіа, журналісти якого з’ясували деталі цього інциденту в керівника управління водопровідно-каналізаційного господарства Володимира-Волинського Володимира Власюка.

Він підтвердив інформацію про те, що 29-го липня луцькі поліцейські зупинили автомобіль аварійноії служби Володимир-Волинського водоканалу із водієм та працівниками. Після бесіди із працівниками водоканалу водія доправили у міську лікарню для експертизи на вміст алкоголю. При цьому,

на рахунок інших працівників установи які також там перебували, керівнику нічого не відомо – скоріше за все, вони були тверезі.

Власюк, також розповів, що перед виїздом із території водоканалу, вищезгаданний водій успішно пройшов щоденний медичний огляд. Нині горе-водія звільнено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus