USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Біля Ягодина підприємець хоче розводити рибу на озері

27 Січня 2017 17:33
Озеро Ягодинське скоро може стати місцем вирощування риби – водойму пропонують надати в оренду.

Про це йдеться у розпорядженні голови ОДА № 12 від 18 січня 2017 року.

З клопотаннямпідготувати документи, аби ділянку виставили на торги для продажу права оренди звернувся громадянин Поляков Олександр Сергійович.

Розпорядженням передбачається включити до переліку земельних ділянок, права оренди на які виставляються на земельні торги окремими лотами, земельну ділянку водного фонду державної власності орієнтованоюплощею 80 га длярибогосподарських потреб (код КВЦПЗ І.10.07), розташовану за межами населених пунктів Римачівської сільської ради Любомльського району.

Водойму пропонується надати в оренду для риборозведення.

Зауважимо, площу 80 га має озеро Ягодинське, розташоване поруч села Римачі, неподалік митного переходу «Ягодин» біля україно-польського кордону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
111 Показати IP 27 Січня 2017 17:59
Рибу розводять в озері , а не на озері...не знали ?
Ольгіно детектед Показати IP 27 Січня 2017 18:10
І тепер цей Поляков обнесе озеро колючкою і не буде нікого туди пускати? Може краще хай не дьоргається?
321 Показати IP 27 Січня 2017 18:55
В попередній час дане озеро перебувало в оренді комунального підприємства Римачівської сільської ради. Про те, що відмінене рішення про надання в оренду попередньому користувачу ніхто не говорить, бо такого рішення немає.Правилами рибальства любительське і спортивне рибальство на орендованих природних об'єктах не заборонене. Додатково, мають бути обумовлені обмеження або вимоги щодо аматорського любительського рибальства в договорі оренди водного об'єкту, який укладається із місцевою радою. З'явиться конфліктність між орендарем та рибалками-любителями
Олександр Показати IP 27 Січня 2017 20:56
Да будете рибалити. Чувак цигарки хоче судноплавно транспортувати. Йому риба не потрібна)))...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus