USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Шість родин загиблих лучан отримали земельні ділянки

24 Вересня 2014 16:35
Шістьом родинам загиблих у зоні АТО лучан виділили земельні ділянки. Про це стало відомо під час 64 чергової сесії міської ради сьогодні, 24 вересня.

Депутати розглянули проекти рішень про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку.

Земельні ділянки виділили родинам Рустама Хамраєва, Дмитра Йовзика, Володимира Прокопчука. Також виділили ділянки громадянам Расказовій Т.М., Гулюк та Климчук С.К.

Всі родичі погодилися на ці ділянки, вони виїжджали на місця, кажуть депутати. Зокрема, Хамраєвим та Йовзикам виділили землю на вулиці Єршова.

Щоправда, депутати дивувалися, чому ділянки на вулиці Єршова – менші за площею, ніж зазвичай видаються міськрадою (0,08 та 0,09 гектара). Та голова земельної комісії депутат Володимир Никитюк зауважив, що, на вулиці Єршова вже давно розроблений план ПДП, всі ділянки надані, залишилися лише ці. Попередні пропозиції родинам не підійшли, і лучани погодилися на вулицю Єршова.

Родині Володимира Прокопчука виділили землю на вулиці Космонавтів. Громадянам Расказовій Т.Н., Гулюк, Климчук С.К. – на вулиці Лопатіна.

Депутати підтримали проекти рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
а скільки Показати IP 24 Вересня 2014 19:08
земельних ділянок роздерибанила міськрада під цей шумок?
Р1 Показати IP 26 Вересня 2014 13:06
Та вже немає чого дерибанити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus