USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку вимагали правосуддя під стінами прокуратури

15 Березня 2016 17:25
Волиняни прийшли під обласну прокуратуру з плакатими в руках, на який йдеться про злочинні дії працівників правоохоронної, судової гілок влади та медиків. Люди говорять про правопорушення, які вчинили по відношенню до них й інших краян та закликають громадськість звернути на це увагу, а прокурорів просять провести чесне розслідування.

Акцію протесту організували сьогодні, 15-го березня, в Луцьку біля будівлі обласної та міської прокуратури.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Ростислав Дужик розповідає, що його майно вкрали й щоб той мовчав – посадили незаконно в тюрму.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЧАНИНА ЗАСАДИЛИ ЗА ҐРАТИ, АБИ ОБІБРАТИ ДО НИТКИ

«Я з громадськими активістами ходив у обласну прокурату. Мені сказали, що приймуть міри. Втім, сама ж прокуратура області та міста покриває злочинців. Зокрема син голови апеляційного суду Сергій Філюк, який зі своїм спільником та адвокатами заволоділи моїм майном, моїм бізнесом, моїми квартирами. Все в мене забрали, а щоб я не міг відстоювати в законному порядку свої права, то мене посадили за грати за видуманим обвинуваченням, зокрема, ніби за намір вчинити злочин у 2006-му році.

Зауважу, що є інформація, що від дій цих осіб постраждав не лише я, а й інші волиняни. Зокрема щодо воїна-афганця Івана Матвіюка, в якого ця банда із прокурорів, суддів, міліціонерів відібрала квартиру, яку йому дали за заслуги на війні. А потім він загинув за нез’ясованими обставинами. Також є потерпілий Коршунов, у справі якого замішані ці ж люди», - розповідає Дужик.

З його слів, своїми діями він хоче привернути увагу громадськості, щоб змусити правоохоронців розслідувати злочини, які несуть кримінальний характер та про які замовчують», - наголосив чоловік.
Та додав, що коли він у чомусь обманює, то хай його правоохоронці притягнуть за це до відповідальності.

ЧИТАТИ ЩЕ: ІСТОРІЯ ГРАБУВАННЯ ПІДПРИЄМЦЯ ПРАВООХОРОННОЮ СИСТЕМОЮ

Також висловлює невдоволення роботою правоохоронних органів й Людима Дяк.

«Я вимагаю, щоб справу щодо вбивства мого сина, яка тягнеться вже понад 9 років, нарешті розслідувала. Зараз, як мені повідомили в прокуратурі, матеріали направили в Київ на експертизу. Я вважаю, це лише затягування часу. Тому хочу, щоб документи повернули й нарешті справу передали в суд», - каже жінка.
Зауважимо, що до учасників акції протесту підходили перехожі й цікавиляться ситуацією. Щодо працівників прокуратури, то на момент спілкування з волинянами до них ніхто не виходив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Денис Показати IP 15 Березня 2016 17:40
Конкретніше за Філюка сина,що за злочин..?
Денис Показати IP 15 Березня 2016 17:42
Почалось.
123 Показати IP 15 Березня 2016 18:36
А де головний правозахисник Жукова.
345 до 123 Показати IP 15 Березня 2016 19:09
Разом з Островською!))
Ростислав Дужик Показати IP 15 Березня 2016 20:03
Неналежний позивач Сергій Марчук через адвоката Миколу Веремчука (мама судя) подає до суду підроблений ним позов що йому стало відомо що біржова угода - купівлі продажу автомобіля нікчемна. Суддя Лівандовська-Кочура Т.В. виносить не закону ухвалу і поміщує авто. на майданчик ГАЇ. Ми оскаржуєм ухвалу до апел. суду і надаєм докази які спростовують позов. В колегію суддів увійшла мама Миколи та посприяла у незаконній ухвалі, якою відхилили скаргу. Через рік Луцький суд задовільнив позов Марчуку. Встановив що підроблена ним угода не укладалась. Після чого держ.викон. Філюк С.П. в супереч ухвалі Верховного суду передав авто. бізнес партнеру Марчуку, який до протиправних дій залучив прівників ВРЕР ВДАЇ, зняли авто з обліку та реалізовали його. Прокуратура на відріз відмовляється розслідвати злочин, так як у всіх морда в пуху...
Мда Показати IP 15 Березня 2016 20:20
Син Дяк загинув в ДТП більше 7 років тому, всі експертизи показали,що водій не винен. От і все. Не все то правда про що кричать пікетувальники
0123 Показати IP 15 Березня 2016 21:43
Ростік Дужик та Ти ще той аферист, який махлював з квартирами
Ростислав Дужик до 0123 Показати IP 15 Березня 2016 22:33
Якими квартирами? Назовіть хоть одну незакону купівлю - продаж, або інші протиправні дії, які чимось можна підтверити... Пусті слова шановний...Бабушка...
Сусід Показати IP 15 Березня 2016 22:00
У Філюка немає сина Сергія.** ***
сват до Сусід Показати IP 15 Березня 2016 22:09
У Філюка є 2 сини. старший має в Сафулька (Сергій Сафулько – відомий волинський адвокат) в “Конфіденті”…, менший – слідчий в райвідділі в Києві, Солом’янський чи який
Сафулько до сват Показати IP 15 Березня 2016 22:54
Що Петро Філюк - син Філюка, голови суду, у мене має? У Філюка два сини: Петро (який працює у мене і на мене) і Андрій. що ви видумуєте, шановні.
до автора Показати IP 15 Березня 2016 22:05
яке правосуддя можна добиватись у прокуратурі? правосуддя у суді, а у прокуратурі захист прав або ж підтримання обвинувачення в органах правосуддя.
лучанка Показати IP 15 Березня 2016 23:02
Ну що Філюк обі***ся? Як уся ваша банда
студент Показати IP 16 Березня 2016 09:04
Там пора ставити палатки це головне кубло корупції
Лучанин Показати IP 16 Березня 2016 09:37
коментар було видалено
Працівник Показати IP 16 Березня 2016 09:42
Шановні лікарі допоможіть потерпілому!!!! Вочевидь йому зле!!!! Його потрібно лікувати!!! Щей підмазується до людей у котрих горе!!! Цинічно!!!
ігор шабала Показати IP 16 Березня 2016 14:03
Ігор Шабала в сізо як і Надія Савченко голодує-вимагає скасування незаконного безпідставного фальсифікованого обвинувачення! І просить підтримати його! Підтримавши незаконне безпідставне фальсифіковане обвинувачення колишня дружина через корумпованого суддю "віджала" його роками зароблену до одруження квартиру, а брат автомобіль та спадщину. Крім того його позбавили спілкування зі своєю 10-ти річною донькою. Народився і виріс в Луцьку, 34 роки як і Н.Савченко! не судимий, з позитивною характеристикою, веде здоровий спосіб життя навчався в школі 19 з нардепом Ігорем Гузьом закінчив Луцький гуманітарний університет факультет журналістики в 1999 написав свій перший нарис в обласну газету Волинь-Обережно лохотрон про розквіт шахрайства і бездіяльність правоохоронців з 2002 займався підприємницькою діяльністю в 2003 одружився в 2005 народилась донька Ірина в 2011 організував та очолив ОСББ, домігся розширення послуг для членів ОСББ в 2012 боровся з корумпованими даїшниками та прокуратурою програв в луцькому суді всі оскарження. від начальника луцького рв тягунова отримав попередження що сидітиму я і мої діти.. http://www.volynnews.com/news/extreme/na_volyni_daishnyky_bezkarno_byut_lyudey_i_skladayut_falshyvi_protoly/ у вересні 2014р безвісті зникли батьки-через 2 доби трупи були віднайдені на околиці. з того часу я став чомусь підозрюваним...всупереч алібі! катуваннями примусили написати зізнання в сізо. вирок-пж...касаційну скаргу не приймають!!! майно усе віджали
ігор Показати IP 20 Березня 2016 15:51
шкода що так мало люду..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus