USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Як у Луцьку протидіятимуть загрозі тероризму

27 Січня 2015 09:49
Встановити вказівники до бомбосховищ та проводити навчання трудових колективів щодо того, як поводитися під час виникнення надзвичайної ситуації пропонують у міськраді.

Про цей йшлося під час оперативної наради у Луцького міського голови 27 січня.

Як зазначив Микола Романюк, важливим нині є питання безпеки та обережності. Так, завдання міського голови та керівників комунальних підприємств планують обговорити під час закритої наради.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКІ БОМБОСХОВИЩА: ВІД ЗАВАЛІВ ДО РОЗКОШІ. ФОТОРЕПОРТАЖ

Очільник міста нагадав, що раніше здійснювали перевірку наявних у Луцьку бомбосховищ, а тепер дехто забув, чи всі з них придатні до використання.

Він запропонував встановити вказівники чи принаймні намалювати фарбою стрілки, які вказували б на розташування сховищ, аби громадяни розуміли, куди потрібно йти у випадку надзвичайної ситуації.

Також важливими він назва навчально-тренувальні заходи на підприємствах.

Як зазначив міський голова, навіть у міській раді більшість працівників не знатиме, що робити, коли заблокований центральний вхід у будівлю через пожежу, тому що не звертає увагу на таблички з планом евакуації, повз які проходить щодня. Окрім цього, він звернув увагу на велику кількість фейкових повідомлень в інтернеті, які «руйнують людей зсередини», та закликав спокійно реагувати на провокації. Він визнав, що лучани не застраховані від проявів тероризму та провокацій та закликав керівників підприємств здійснювати навчання колективу щодо дій під час надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у зв’язку з погіршенням ситуації на сході України на посилене патрулювання вулиць Луцька вийшли наряди правоохоронців та громадських активістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus