USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На Волині переселенець продавав продукти, які отримав безкоштовно

25 Червня 2015 13:51
Переселенець зі сходу продавав дитяче харчування, яке під час благодійної акції безкоштовно давали у Нововолинській міській лікарні (багатодітним, малозабезпеченим сім’ям та переселенцям зі сходу).

Про це повідомляє "Буг".

Шість баночок дитячого харчування “Nutrilon” (вартістю у 156 гривень кожна), яке переселенець отримав безкоштовно, він вирішив перепродати вартістю 50 гривень.

Чоловік зняв наклейку, на якій було написано “Не для продажу!” і вирішив продати дитяче харчування через оголошення в мережі Інтернет.

На сайті “Нововолинських оголошень” чоловік-переселенець розмістив інформацію про продаж тих же шести акційних баночок дитячого харчування “Nutrilon”.

Світлана (що на відео) зв’язалась із чоловіком і при зустрічі спіймала його “на гарячому”. При зустрічі чоловік вів себе агресивно.



Яе раніше повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, переселенці на Волині заявляють, що готові працювати на благо країни й пропонують вирішення своїх проблем, втім, кажуть східняки, влада не хоче їх чути.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Іван Показати IP 25 Червня 2015 13:56
Тих лугандонів потрібно гнати під три чорти з нашої землі !
333333 Показати IP 25 Червня 2015 14:49
в поле і до роботи.......а не на халяву жити
сафарі Показати IP 25 Червня 2015 15:29
" лугандони" залишились на Сході! Не дай Бог пережити те , що пережили люди , які бачили цю війну, які втратили роботу, домівку та рідних. А Вам, Іван, відповідаю персонально: перш, ніж судити людину, пройдіть її шлях, крок за кроком. А чоловік адекватний.,коли продавав цю дитячу суміш-на халяву точно не живе, а ВИЖИВАЄ!!! Напевно за виручені кошти хотів купити щось для сім'ї ,можливо поїсти . Таким розумникам ,як Іван та 333333 бажаю пройти шлях переселенця, а потім писати коментарі.
до сафарі до сафарі Показати IP 25 Червня 2015 16:17
Просте запитання-чому цей чоловік не захищає власну землю, а з "великої біди" перепродує дитяче харчування? Нехай віддасть його іншим переселенцям, кому воно більш потрібне. До абсурду дійшло, волиняни воюють на Сході, східняки - на Волині, перепродують гуманітарну допомогу і скаржаться на погане життя. То кому ж тоді погано живеться?
сафарі до до сафарі Показати IP 25 Червня 2015 16:56
У нашій країні виживає сильніший. І не має значення в якому регіоні ти живеш. Просто треба завжди залишатись людиною.Не варто зараз шукати винуватців наших бід, бо все і так очевидно.
Анонім до до сафарі Показати IP 25 Червня 2015 21:14
Підтримую абсолютно! Моі слова написали!
Анонім до сафарі Показати IP 25 Червня 2015 17:42
Вони самі волали "Пуцін введи", "Пуцін прийди" Накликали війну на свою землю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus