USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

У Луцьку підприємець набрала кредитів «на мільйони», проте де гроші ‒ «не знає»

14 Грудня 2012 14:40
У Луцькому міськрайонному суді продовжують слухати справу за обвинуваченням підприємця Наталії Кушнір, яка, за словами сімох постраждалих, понабирала на їхні імена кредитів на мільйони гривень, за рахунками яких змушенні платити вони.

Про це пише «ВолиньPost» з посиланням на повідомлення телеканалу «Аверс».

Підсудна переконує: вона невинна. Справу нібито фабрикують, з постраждалими ледве знайома, а куди поділися мільйони гривень, що брала в борг щонайменше у семи банках, не знає.

Наталія Кушнір вже «проходила» не за однією кримінальною справою. Свого часу жінка звинувачувала у вимаганні та отриманні хабара екс-депутата Луцької міськради Дмитра Москвича. Але суд тоді виправдав обранця, а на Наталію Кушнір за неправдиві свідчення так і не завели справу.

Нині до неї позиваються семеро постраждалих. Люди розповідають: вони неофіційно працювали на підприємця на Центральному ринку продавцями впродовж декількох років, отримували зарплату. Але одного дня жінка заявила: для підтримки бізнесу необхідно взяти кредит. Кожного з продавців, за їхніми словами, просила нікому нічого не казати.

«Набрала кредитів на дуже велику суму, на мільйони. Є кредити, про які ми дійсно знаємо. А є такі кредити, про які ми навіть не знаємо, які вона брала сама, підроблювала документи», – розповіла одна із ошуканих жінок.

Як засвідчили постраждалі, Наталія Кушнір від їхніх імен написала заяви на отримання кредиту та принесла до банку всі необхідні документи. Серед переліку ‒ фальшиві трудові книжки, довідки з фіктивних фірм. Одна з продавців за документами проходила навіть як виконавчий директор неіснуючої фірми, аби ліміти кредиту були більші.

Людей, за словами постраждалих, за руки привели в банк та попросили поставити підписи. Своєму роботодавцю довіряли, боялися залишитися без роботи, а тому погодилися. Через декілька місяців дізналися, що кредити мають у багатьох банках, суми – мільйонні, а грошей ніхто навіть не бачив.

Справа тягнеться уже чотири роки. Люди кажуть: її відверто затягують.

Під час судового сідання 13 грудня суддя Віктор Остапук заборонив «Аверсу» вести відеозйомку засідання, незважаючи на прохання постраждалих, бо цього забажала підсудна Наталія Кушнір. Мовляв це попсує її ділову репутацію.

Як розповіли люди, на оформлені кредити Наталія Кушнір накупила чимало нерухомості. Нині жінка, за їхніми словами, мільйонерка, а тому добитися правди їм важко.

Як засвідчив на суді кредитний експерт одного з банків, Наталія Кушнір дійсно приносила до фінустанови документи позичальників і говорила, що це її підлеглі. Зараз же жінка твердить, що постраждалі на неї ніколи не працювали.

У слуханнях взяли перерву до 30 січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Любі свині Показати IP 14 Грудня 2012 14:48
Та ще су...ка. А скільки заставного майна продала? Як ще жива ходить по світу?
однокласник Показати IP 14 Грудня 2012 17:21
А хто вона, ця Кушнір? Чи, бува, не з затурцівських Кушнірів? Якого вона віку?
Hunter до однокласник Показати IP 15 Грудня 2012 16:45
Років 30-35
андрiй76 Показати IP 14 Грудня 2012 19:31
Це називається бізнес по-українськи.Кинула нещасних людей,а гроші на закордонних рахунках.Та й нерухомість мабуть оформлена на родичів.А я бідна нічого не маю і нічого не знаю.І не боїться спокійно спати...У нас наркомани за100гривень можуть убити,а тут обмануті і злі люди та крадені мільйони...
Metaller Показати IP 14 Грудня 2012 20:41
А таку аферистку як Елліна Стасюк-Куніцина хтось знає? Як з нею боротись? Понабирала в людей грошей і ніфіга не віддала!
Знаєм добре тільки ждем до Metaller Показати IP 16 Грудня 2012 03:17
А таку як ІЛОНА Х. хтось знає???? А СЕРГІЙ К. хтось знає???? А ОЛЕГ Ч.??? За всіма тюрьма плаче, с.... (((
Vox Populi Показати IP 15 Грудня 2012 01:46
А крім нерухомості вона ще на кредитні гроші і операцію плпстичну їздила собі робити в Європу тисяч за 15 євро, щелепу свою виставну виправляти...
ГО "Захист прав" Показати IP 15 Грудня 2012 06:13
Пане Парака А.А., а чого керівники Банків не сидять на ліві підсудних ??? В понеділок подам повідомлення про злочин прокурору області Параця А.А. - нехай відносно керівників банків розпочинає кримінальне провадження. Вони ж за відкати давали Кушнір кредити по фіктивних документах. Не керували б Банками аферисти - не було б ошуканих людей, економічних криз в країні. Напишіть в яких Банках вона брала кредити. Хто знає про афери Банків - пишіть мені на сайт ГО "Захист прав", будемо боротись з аферистами разом.
Андрій Показати IP 15 Грудня 2012 10:25
У пана судді примітивне уявлення про ділову репутацію коли він заборонив відеозйомку.
правдолюб Показати IP 15 Грудня 2012 13:22
Цю Кушніп кришували всі і колишні працівники МВС з начальства. а найкращий її друг це колишній рокурор міста. який зараз в Нововолинську і той хто її зараз судить. Мєнти справу на хотіли порушувати 3 роки. Нарешті направили до суду декілька епізодів, а вся діяльність Кушнір і Ко значно обширніша. Треба і працівниікв банків. які давали кредити за відкати на лаву підсудних. А взагалі цю шахрайку кушнір породили та кришують мєнти і прокуратура з якими вона інтенсивно ділиться кридитними мілійонами доларів. зробіть запит в суд скільки відносно неї справ і позовів, це сотні і банків вона кинула не 7 чи 8. а всі які є наявні в Луцьку. Просто ніхто не хоче маратися об неї бо це затроне інтереси УМВС, прокуратури і міськрайонного суду. Банда є банда, а людей потрепілих шкода.
Ася Показати IP 15 Грудня 2012 22:04
Дa. Делiшкi Льоши Решетниковского трыщать по швах, але йому на це начхать. Бубло побиждае всьо.
Потерпілий Показати IP 15 Грудня 2012 22:39
А чому таких відомих шахраїв як П. Роман Миронович та П. Андрій Володимирович теж ніхто не шукає.Також винні купу грошей людям і банкам. Може вони з цею кушнір тоже в долі були?
Metaller Показати IP 15 Грудня 2012 23:38
Можливо варто зробити список таких "таваріщей, коториє нам совсем не таваріщі" по Волині і вивісити в інтернеті? Нехай країна знає своїх героїв!
зубная боль Показати IP 16 Грудня 2012 10:27
Цыкаво Решетник дав денег новому начальству? Кушнир денег не маэ, вона анструмент в руках прокурорских и мылиционеров. Грошы давно тю тю ... Дома, жипы, сладкая жизнь, ну и если Кушнир не влуплять з Льошамы значыть и новое начальство в доле.
111 Показати IP 16 Грудня 2012 10:53
коли виконавці машину хтіли в неї за боги забрати , втікла до Льошика в прокуратуру,заїхала прям в двір і сама до ПАПІКА в кабінет. Виконавці потім мали проблеми. О така правда. Так і зара буде. Куди дивиться ця сліпа прокуратура.
ТОха Показати IP 16 Грудня 2012 11:13
а може розуму більше треба нашим краянам щоб трохи думали кому і навіщо дають документи. але це невиправдовує наших правоохоронців. дійсно враження що їх оптом скупили шахраї як дешевих повій на вокзалі.
потерпілим Показати IP 16 Грудня 2012 13:12
Зелений гай купила, тепер все в заставі, звичайно вона повинна сидіти
небайдужий перехожий Показати IP 16 Грудня 2012 14:12
Аяяй таварісчі банкіри, до кризи роздавали гроші наліво і направо, без різниці кому, аби тільки "благодарность" отримати. Ви ж прекрасно знали про фінансовий стан тих людей на кого бралися кредити. Нині ж толпами бігаєте по судах і замовляєте такі статті під назвами "спасітє, памагітє жулікі аблажилі".
сова Показати IP 16 Грудня 2012 22:03
Новини каманду палучили, з топ новин зняли, долю усе палучили. Правова держава. .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus