USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку Президент обіцяв знизити відсоткові ставки по кредитах

12 Вересня 2013 19:30
Відсоткова ставка по кредитах, які підприємцям надає держава, повинна зменшитися у наступному році. Про це під час спілкування з представниками ЗМІ у Волинській обласній клінічній лікарні 12 вересня повідомив Президент України Віктор Янукович.

Віктор Янукович наголосив на важливості доступності кредитів для підприємців. Так, він зазначив, що відсоткова ставка, яка зараз становить 17-18%, надто висока.



«Відсоткова ставка по кредитах, які надані підприємцям державою, має знизитись до кінця 2013 року до 14%», - повідомив Віктор Янукович. Зі слів Президента, у наступному році відсоткова ставка повинна становити 10-11%.

Як повідомив гарант, в Україні щороку зростає рівень інвестицій. Він підкреслив, що необхідно збільшувати випуск продукції з високою доданою вартістю.

«Додана вартість на кожному технологічному циклі дає фінансовий результат, дає робочі місця», - зазначив Віктор Янукович.



Також важливим, на його думку, є приватно-державне партнерство.

«На рівні держави сьогодні створені умови для державно-приватного партнерства, яке створює мотивації для інвесторів, для бізнесу. Умови ведення бізнесу повинні постійно спрощуватись, і будь-який підприємець, потенційний інвестор, знаючи, що в цій державі є такі умови і інвестиції можна повертати, мати прибуток, безумовно буде прагнути до цього», - зазначив Президент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Уря! Показати IP 13 Вересня 2013 01:38
Дайош державні кредити СПД під 14%. А бюджетники і пенсіонери хай поголодають, і пофіг, що інші враховуючи специфіку і кризу дають під 20%.
Підлегла Сидора Показати IP 13 Вересня 2013 23:53
Як сказав Сидор, такої неповаги до Волині ще не було. Приїхав - навішав локшини на вуха - і поїхав. Дожени і спитай Його, які байочки Він нам, волинянам, розказував - буде німа сцена. А Клімчук - то повний пісець: от коли йому сказали зверху, що дороги на Волині треба ремонтувати, то тоді тільки зрозумів. Безкоштовний цирк за великий державний кошт!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus