USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На поточні витрати школам Луцька виділять 2,5 мільйона

10 Січня 2017 11:51
На дрібний ремонт, інвентар, мийні засоби та решту поточних витрат освітнім закладам виділили 2,5 мільйона гривень на поточний рік.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

Від імені батьків піклувальної ради ЗОШ№ 24 до членів комісії звернувся Володимир Жуков та поцікавився, яку суму коштів передбачили на поточні витрати шкіл та садочків міста. Зокрема, йдеться про дрібні і середні аварійні ремонти, інвентар для навчального та виховного процесу, покупку, заправку, ремонт оргтехніки, закупівлю канцтоварів, мийні засоби тощо.

У відповідь директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова повідомила, що на всі заклади передбачили суму в 2,5 мільйона гривень на рік.

Нагадаємо, міський голова Микола Романюк наприкінці 15-ої сесії міськради 1 грудня закрив сесійне засідання «не зауваживши», що перед депутатами хочуть оголосити звернення представників піклувальної ради ЗОШ №24 щодо фінансування поточних потреб шкіл міста за кошти міського бюджету.

Зокрема, Володимир Жуков хотів повідомити про те, що протягом останніх двох десятиліть існування нашої держави в навчальних і дошкільних закладах набула поширення практика «добровільних батьківських внесків».

До слова, член фракції «УКРОП» у міській раді Борис Смаль у жовтні цього року звертався щодо фінансування поточних потреб закладів освіти в проекті бюджету на 2017 рік до міського голови. Тоді ж 300 тисяч гривень у міському бюджеті, за його пропозицією, передбачили на забезпечення дитсадків мийними засобами.

ЧИТАЙТЕ ДЕТАЛЬНІШЕ: ПЕРЕД ОГОЛОШЕННЯМ «НЕЗРУЧНОГО» ЗВЕРНЕННЯ МЕР ЗАКРИВ СЕСІЮ ЛУЦЬКРАДИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 10 Січня 2017 11:53
комусь дадуть по повній, а комусь дулю з маком
Лучанин Показати IP 10 Січня 2017 16:32
А чи планують скорочувати пенсіонерів,які працюють в освіті?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus