USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Інвалід-гастролер у Луцьку і далі збирає гроші. У нього вже є спільниця

18 Червня 2015 16:55
Луцькі активісти знову помітили шахрая, якого напередодні викрили в центрі міста. Неповносправний хлопець в камуфляжі з батьком та жінкою-псевдоволонтеркою зранку жебрав гроші біля ТЦ «Караван», а в обід компанія подалася на звичне місце до ЦУМу. Небайдужі луцькі активісти чекають міліцію, щоб шахраїв доправити у міськвідділ, - інформує Район.Луцьк.

Поки активісти чекали міліціонерів і спостерігали за костюмованим атошником, люди підходили і кидали гроші в скриньки, думаючи, що це інвалід. Насправді хлопець на візку - інвалід дитинства, якого одягнули в камуфляж. Його викрили ще вчора місцеві волонтери, а львів’яни підтвердили, що компанія аферистів працювала у Львові.

Активісти переконували перехожих не кидати гроші, мовляв, це шахрай і ніхто не знає, на що потім будуть використані кошти. Тим часом хлопець на візку вів свою історію, намагаючись чи то розчулити перехожих, чи просто виправити ситуацію.

«Таких, як ми, держава ніяк не підтримує. Я жив з братом, який мною опікувався. Але це було нереально знімати квартиру і платити за все. А йому потрібно було працювати і ще доглядати за мною. Одягнути військову форму – це було тільки моє бажання. Я в душі воїн і, на жаль, за станом здоров’я не можу воювати. Але допомагаю одному хлопчику- атошнику. Така ситуація виникає в кожному місті, де б ми не були», - наполягав на своєму чоловік.

Однак на запитання активістів, чи є в них всі відповідні документи – акти прийому-передачі коштів, як вони інкасовують скриньки і де зникли гроші, які назбирали зранку біля «Каравану», він спокійно заявив: «Гроші в мене в кишені. А в кого вони мають бути?».

«Але це шахрайство. Ви що не розумієте? Є закон «Про благодійну діяльність» і ви його порушили», - відповідав йому журналіст-волонтер Мирослав Ватащук.

Виловлювач псевдоволонтерів журналіст Сергій Абрам розповів, що в міліції після вчорашнього інциденту планували місяць проводити перевірку, а вже тоді за наявністю порушення, відкривати справу.

«Але на це місяць не знадобиться. Вже сьогодні ми разом поїдемо у відділі міліції і сподіваюсь, що нарешті це питання якимось чином вирішимо», - запевнив Сергій Абрам і додав, що псевдоволонтери по місту пересуваються автівкою, а ночують в готелі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Олег Показати IP 18 Червня 2015 17:11
Бачив сьогодні біля цума цю компанію
Юрист Показати IP 18 Червня 2015 18:58
З юридичної сторони це не є правильним!!!! Але є одне величезне АЛЕ!!!!! (вибачте за тафтологію). Хто цьому мужикові з державних чиновників, чи з Вас журналістів допоможе матеріально??? Можливо Мирослав Ватащук чи Сергій Абрам???? Напевно ні! Так, вони вчиняють шахрайські дії, але добре те, що хоча б один інвалід забезпечений і фіолетово як він себе забезпечує, бо про нього ніхто не подумає!!!!! В нашій країні він просто зобов'язаний так робити, бо наші "дупотати" і т.п. можуть тільки язиками чесати, а таким от інвалідам залишається тільки гроші в перехожих просити. Мені от цікаво як так звані борці з "псевдоволонтерами" Мирослав Ватащук чи Сергій Абрам себе поводили якби вони перебували в такому ж стані як герой Вашої статті? Чого Ви не йдете на вокзали, базари і не виловлюєте там "попрошайок"? P.S. ШАНОВНІ "ЖУРНАЛЮГИ" І ПРОСТІ ЖИТЕЛІ НАШОЇ КРАЇНИ, А ЧИ НЕ ЗДАЄТЬСЯ ВАМ, ЩО ВИ ВЖЕ ПЕРЕГРАЛИСЬ В ДЕМОКРАТІЮ??? ЧИ НЕ ЗДАЄТЬСЯ ВАМ, ЩО ВИ ВЖЕ ЗАНАДТО БАГАТО СОБІ ДОЗВОЛЯЄТЕ??? КОЛИ ВИ НАРЕШТІ ПОЧНЕТЕ ДУМАТИ НАД ТИМ, ЩО ВИ РОБИТЕ І ЯК ВИ ЦЕ РОБИТЕ???
Анонім до Юрист Показати IP 18 Червня 2015 20:59
Все б нічого , коли б на таких бідаках не наживалася циганська мафія. Невже для вас секрет, що цигани завозять цілими бусами таких бідак у місто і заставляють жебракувати. Мами з дітьми, каліки приносять мільйони цим бізнесменам
Юрист до Анонім Показати IP 19 Червня 2015 12:59
Шановний Анонім!!! Читаємо уважно "Чого Ви не йдете на вокзали, базари і не виловлюєте там "попрошайок?" Змії треба голову відрубувати а не хвіст!
БОГ до Юрист Показати IP 18 Червня 2015 21:49
а чому ми маємо дегенерату допомагати.з яких пір страждання стало заслугою? а що він для нас зробив може танк сепарів підбив раз форму напялив міліони гривень заробляє і ще допомагати.шкода що зараз не 1942 а ми б мило з ньго зварили
Юрист до БОГ Показати IP 19 Червня 2015 12:39
ЯК!!!!!!!!!!!!! Яким богом він може танк підбити????? Ви себе чуєте, що ви говорите?????? Який танк??? Він з дитинства інвалід!!!!! Я не кажу, що він все класно робить!!!! Але дайте йому роботу, яку він зможе виконувати і заробляти собі гроші!!! Наприклад я його такою роботою НЕ МОЖУ забезпечити, А ВИ ЗМОЖЕТЕ?? МАБУТЬ, ЩО НІ!!!
БОГ до Юрист Показати IP 19 Червня 2015 14:02
чому я маю давати йому роботу? такі дегенерати не будуть робити саму легку роботу науково доказано.я людина не бідна 15 таких можу прокормити.А здоровими хто має займатись?зробіть мені закон і я за три дні всіх вилікую-шнурок і мило от на що він заслуговує.вдів форму і спекулює що не видно циганьське рило люди кров проливають щоб в луцьку бомби не падали а це г*мно наживається на біді
вова до Юрист Показати IP 18 Червня 2015 21:52
давно пора теранию внедрить.растреливать сволочей надо
Юрист до вова Показати IP 19 Червня 2015 13:01
А Ви навкруги огляньтесь!!! Навколо нас вже давно тиранія.
вова до Юрист Показати IP 19 Червня 2015 14:04
нам пожошче надо как при сталине
my_gift до Юрист Показати IP 18 Червня 2015 22:01
Справа не в тому навіть, що він себе так "забезпечує", а в спекуляції на болючій для суспільства темі-АТО. І не варто вдавати, шановний "Юристе", що Ви цього не розумієте.
Юрист до my_gift Показати IP 19 Червня 2015 12:46
Я згідний на рахунок форми, але напевно по ньому видно, що він не військовослужбовець АТО, я впевнений, що люди йому гроші не за форму кидають гроші. НУ МОЖЕ ВІДСОТКІВ 10-15, А РЕШТА ЗА ЙОГО СТАН. Я ТАК ДУМАЮ,
123 до Юрист Показати IP 18 Червня 2015 22:09
ці так звані каліки довічну пенсію від держави отримують. їм що 1500 грн на фірмові одяг чи взуття треба витрачатись? їм що - по ресторанах треба жерти? щей бухати мають за що.
Юрист до 123 Показати IP 19 Червня 2015 12:43
Цікаво, а Ви за 1500 грн. зможете заплатити наприклаз за комунальні і ще прожити місяць??? Напевно ні.
рома до Юрист Показати IP 18 Червня 2015 23:35
ти не юрист ти мать Тереза за всiх переживаеш не подобраться Украiна, Африка е там людоедам будиш розказувати як не добре канiбалiзмом займатись i як думати неграм а на Волинi люди не люди?
Юрист до рома Показати IP 19 Червня 2015 12:53
Шановний Рома!!! Спеціально для таких інтелектуалів як Ви написав в своєму пості "КОЛИ ВИ НАРЕШТІ ПОЧНЕТЕ ДУМАТИ НАД ТИМ, ЩО ВИ РОБИТЕ І ЯК ВИ ЦЕ РОБИТЕ???" Нікого я не виправдовую, нікого я не підтримую, я підняв після цієї статті на мою думку одну із проблем нашої країни. Блін!!! Та коли ж ви почнете вчитуватись і думати про то, що написано, а не бездумно писати всяку єрєсь??? Причому тут Африка? Причому тут Волинь? Ви взагалі читали те, що ви написали? Причому тут негри? Причому тут канібалізм? Таке враження, що Ви вилізли з глибокої ями, ляпнули щось і навіть не подумали.
рома до Юрист Показати IP 19 Червня 2015 14:27
А Ви вважаете що Ви один здатен думати,На Волині люди дурніші ніж в Африці? В Луцьку проблем більш не має? це не проблема взагалі чому вона Вас турбує якийсь каліка?
Юрист до рома Показати IP 19 Червня 2015 15:39
Мене не тільки каліка турбує, мене багато чого турбує, просто в даній статті розказується саме про каліку, от і про нього тема. А взагалі трошки треба не тільки про себе думати, а і про оточуючих людей, бо якшо всі будуть думати тільки про свою ж*пу, то про яку культуру в суспільстві можна тоді говорити??? про який розвиток нашої держави? нашого міста, регіону??? Не можна жити з девізом "Моя хата з краю", і не важливо про кого ми тут будемо диспутувати про каліку, про цигана, алкаша, чи депутата, чи про таксистів без ліцензії, чи про міліцію, чи прокуратуру, СБУ, фінансову інспекцію, суддів, журналістів, які на чужій біді собі рейтинги піднімають, чи таких самих адвокатів, будь - яку тему треба обговорювати і робити все для того щоб такі події не мали місця в нашому суспільстві. Чого всюди тільки осуд навколишніх людей??? Роман особисто Ви протягом свого життя все законно робили??? Це можна сказати одним реченням (без цитування): киньте в мене каменем, якщо ви безгрішний. Так, повторюсь це не є правильним жебракування на фоні АТО, бо АТО це біда для нашої країни, купа пацанів там загинуло, але ж .... І РОМА!!!!!!! НУ ПРИЧОМУ ТИ СЮДИ АФРИКУ ПРИПЛІТАЄШ???? ТИ ШО НЕГР?
рома до Юрист Показати IP 19 Червня 2015 23:34
я волиняка причому останнi 500 рокiв жили в луцьку моi дiди i прадiди тут живуть моi дiти, ти видно молодий i ще не розбираешся в людях це паразити як глисти чому природа так з них познущалась? iншi ж здоровими народились, тому що закони природи абсолютнi вони дегенерати виродки отруюють свiдомiсть здоровых людей це небезпечно ,а я безгрiшний тому що не вiрю в еврейского мертвого бога собi допоможи i рiдним своiм, тодi люди з тебе приклад брати будуть а цi гади в твоему життi ще нагадять тодi мене згадаеш вони скрiзь
Комісар до Юрист Показати IP 19 Червня 2015 07:45
А Ви не підскажете скільки Абраму років? Думаю у війську "виловлювач псевдоволонтерів" буде корисніший.
Юрист до Комісар Показати IP 19 Червня 2015 12:47
Реально, а якого милого він форму напялив на себе?
ха-ха Показати IP 18 Червня 2015 22:02
у-у-у гади!!! і в готелях живуть і у бабло гребуть!
До абревіатури БОГ Показати IP 18 Червня 2015 22:22
Візьмеш млн. грн і такий стан, як в цього бідаки? У таких людей своя місія. Не зв'язана з матеріальним. Зрозуміла, що камуфляж для спекуляції. Але 10 грн. не шкода. Вивези й ти когось неповносправного, стань біля нього - і тобі кину.
бог до До абревіатури БОГ Показати IP 18 Червня 2015 23:23
какая мисия? это вырожденец, природы закон абсолютный, он дегенерат только маленьких детей пугает и чему учит? попрошайничать ? о здоровых думать надо,а это аборт забыли сделать в библии их имя легион чёртово отродье
Юрист до бог Показати IP 19 Червня 2015 12:56
Ти дурню!!!!! То що йому застрелитись??? Ти про себе подумай, якщо ти себе богом називаєш, то напевно в Ліпіни тобі є необхідність з'явитись. Хто дітей лякає? Хто кого вчить?
Бог до Юрист Показати IP 19 Червня 2015 14:16
гоголь писал в 19 веке продажнее юриста нет твари на земле за деньги готов ж*пу негру лизать г*мно безпринцыпное,вот такие дегенераты в правительстве сидят только пока еще не в инвалидных колясках.о здоровых людях не заботятся а мошейников педофилов убийц оправдывают дескать ему же надо девочьку пятилет душить как он же больной.вот и за цыгана заступаеться прикрываясь лживыми словами а то что наркотики продают инвалиды то это нормально кто ж его посадит он же калека
Юрист до Бог Показати IP 19 Червня 2015 15:22
Синь ссилку я почитаю в якому це творі Гоголь таке писав?
До ВН Показати IP 19 Червня 2015 07:47
Шановна редакціє, Сергій Абрам журналіст якого саме видання?
12345 Показати IP 19 Червня 2015 08:31
Чому ви приципились ,якщо він інвалід то що йому грошей не треба проживи на пенсію ,не подобаеться не кидай гроші ,подивись скільки справ заводять про мородерство з нашої сторони в ато ,це патріоти які пішли захищати Україну ....Нажились там всі крім простих солдатів....Стидно,а ви люди добрі поможіть їм

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus