USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Вантажівка в Ніцці проїхала по натовпу два кілометри. ОНОВЛЕНО

15 Липня 2016 10:15
Зі слів очевидців, водій «виляв» по набережній, намагаючись вбити якомога більше людей, - повідомляє УНІАН з посиланням на The Guardian.

Згідно з інформацією видання, деякі батьки перекидали своїх дітей через огорожі на набережній, щоб врятувати їх.

У результаті теракту в Ніцці загинули громадяни восьми іноземних держав, - повідомляє Кореспондент з посиланням на газету Le Figaro.

Зокрема, жертвами теракту стали: одна росіянка, одна вірменка, три німця, два американця, один українець і одна швейцарка. Інформацію про загибель своїх громадян підтвердили також влада Алжиру і Марокко. У той же час МЗС Бельгії повідомив про те, що у нього немає даних про нинішнє місцезнаходження близько 20 громадян країни.

Крім того, не відоме і місцезнаходження 28 школярів із Берліна, які були в Ніцці на канікулах. Однак уже повідомлялося про те, що вчителька і дві учениці, які загинули в результаті теракту, були з цієї шкільної групи.

Нагадаємо, що в Ніцці 14 липня близько 22:30 за місцевим часом на Англійській набережній, головному бульварі міста, біла вантажівка врізалася в натовп людей, які святкували День взяття Бастилії і спостерігали за салютом. Машина набрала швидкість до 60-70 кілометрів на годину і в'їхала в людей.

Пізніше з авто відкрили стрілянину. Зав'язалася перестрілка з поліцією і нападник був убитий. Мерія міста назвала подію терактом і закликала людей не виходити на вулицю. У вантажівці вбивці правоохоронці знайшли гранати та зброю.

"Ісламська держава", яку підозрюють у вчиненні злочину, поки що не взяла відповідальність за теракт.

Згідно останніх даних, загинуло 84 людини, серед них багато дітей, 18 знаходяться в критичному стані.

Між тим, як зазначається, близьке до розслідування теракту джерело в поліції підтвердило, що нападник був 31-річним французом туніського походження. За даними співрозмовника, чоловік не перебував під наглядом французьких спецслужб, однак був відомий поліції у зв'язку з "крадіжками і насильством".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 15 Липня 2016 10:23
потрібно ще більше толерантності до бедуїнів! і сотню незайманих європейок аллах-бабахам!
Я Показати IP 15 Липня 2016 10:57
коментар було видалено
А Показати IP 15 Липня 2016 11:54
може це небеса карають цю країну за те? що вони сліпі до того що творить раша в Україні і неодноразово публічно виказували свою підтримку тим хто несе смерть, мовляв ми нічого не помічаємо і загрози в діях параши не вбачаємо, от бумеранг і повертається?
Б до А Показати IP 15 Липня 2016 12:04
самоліквідуйся нелюд!
А до Б Показати IP 15 Липня 2016 14:18
ти що йо..нуте? ти побачило в моєму коментарі схвалення того, що загинули люди?! чи ти не чуло заяви лідера Франції про те що вони нічого поганого і загрозливого в діях раши не бачать, про що було сказано буквально на днях і до ср...ки те, що раша в Україні спричинила не десятки, а тисячі смертей? так от такі дії, як правило безслідно не проходять. І тобі, б..дь кінчена, не пройдуть.
Ппц до А Показати IP 15 Липня 2016 15:35
Проблема українців на даний час лише в тому що вони добре пам'ятають те що сказали їм в тролейбусі чи з екрана 5 каналу і зовсім не пам'ятають того що вони бачили своїми очима перед тим як сідали в тролейбус!
Місцевий Показати IP 15 Липня 2016 12:54
Без Русинів там не обійшлось
не спроста Показати IP 15 Липня 2016 15:48
люди, це оплачений теракт, спрямований визвати агресію натовпу (мас людей по країні, світі) в потрібне русло (поки не зрозуміло в яке). просто так таке не робиться.... пішаки в шахах і все, от тільки гравці їб...ті і безжальні нелюди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus