USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Було би смішно, якби не було так сумно…

1 Травня 2009 15:00
На відшкодування за придбане житло чорнобильцям-переселенцям цьогоріч передбачено смішні гроші – 13 тисяч гривень. Про це під час прямого ефіру на Волинському телебаченні сказав начальник головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи ОДА Володимир Кец, - інформує репортер «Волинських Новин».
У прямому ефірі Волинського телебачення запитання стосовно відшкодування грошей за придбані квартири задала пану Кецу глядачка. «Я навіть не знаю, чи варто озвучувати цю цифру, оскільки вона просто може викликати здивування у наших глядачів», – сказав пан Кец.
За його словами, за весь минулий рік за програмою відшкодування грошей за квартири, було виділено 140 тисяч гривень. Цьогоріч ми маємо лише 13 тисяч, – констатував він.
Довідково:
Волинь – одна із п’яти областей України, яка найбільше постраждала від аварії на ЧАЕС. Майже 4 тисячі волинян брали участь у ліквідації катастрофи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus