USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У дні після переведення годинників частішають виклики швидкої

24 Жовтня 2013 17:34
Більшість українців вважає, що було б добре відмовитися від переведення годинників двічі на рік. Про це повідомляє «За збручем».

«В сільській місцевості переводити годинники не дуже добре. Бо швидко настає вечір, люди приїжджають з роботи і вже не встигають нічого зробити по господарству» – каже пенсіонерка Світлана Іванівна.
Лікарі також вважають, що переводити годинники – не дуже добре для здоров’я. Людина повинна адаптуватися до нового ритму життя. Зазвичай на це йде від двох до шести тижнів. Можуть загостритися недуги.
«В цей період можуть загострюватися захворювання серцево-судинної системи. Як показує статистика, у дні після переведення годинників частішають виклики карети швидкої. Поберегтися треба навіть здоровим людям», – каже лікар-методист КУТОР «Центр здоров’я» Ірина Гричук.
ЧИТАТИ ЩЕ: «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» ВРАХУВАЛА ПЕРЕХІД НА ЗИМОВИЙ ЧАС
Допомогти організму швидко перелаштуватися на новий час можна. Почати готувати організм до змін краще ще до того, як стрілки годинника переведуть. У нагоді стануть прогулянки на свіжому повітрі, щонайменше дві години на добу, і правильне харчування.
Як відомо, 27 жовтня 2013 року о 4 годині за київським часом стрілки годинників в Україні переведуть на 1 годину назад. Таким чином в країні почне діяти зимовий час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus