USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нововолинськ заростає бур’яном. ФОТОРЕПОРТАЖ

9 Серпня 2013 09:57
Бур’яни в півтора людських зрости – там легко можуть сховатися декілька БТР та дві роти вояків. Будяки і лобода на 15-ому мікрорайоні у Нововолинську зростають без жодних перешкод, - йдеться у фоторепортажі Нововолинського інформаційного порталу.

Поміж стежинок у зеленаво-жовтому океані якоїсь нетутешньої рослинності, що повністю задушила місцеві волинські види, то тут, то там розкидані стихійні сміттєзвалища. І це - майже в центрі Нововолинська! Кіз уже нема і їхніх пастухів - теж.

«У самі хащі заходити побоявся: а раптом там мутанти чи стартовий майданчик НЛО? Молода пара з пляшками пива, очевидно, була такої ж думки, бо не усамітнилась, а примостилась майже на стежці. І дуже мені зраділа», - пише автор повідомлення.

«А ще там є природне озерце. Було два, та одне «господарі життя» засипали шахтною породою. Біля нього - очерет заввишки метрів зо три і завтовшки, як бамбук у Китаї – основна їжа панд. Джунглі простяглися на добрих три гектари. Так і ввижалося, що зараз із них гордо вийде сіроманець. Чи вибіжить стадо дзіків. А чого? Запросто. У такій здичавілій місцині все може бути. Як на мою думку, цей природний парк перебуває у стані екологічного лиха.

Безпритульний і занедбаний. Темний і зарослий. Але ще живий», - резюмує автор.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
чужий Показати IP 9 Серпня 2013 13:00
Відразу ж видно, що мера в Нововолинську нема, а, точніше, є, але він - пусте місце. Чому ж його обрали? Чому городяни зробили таку фатальну помилку? Важко сказати, бо наші волинські люди з головою рідко дружать. Гнати треба такого мера в три шиї.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus