USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Із псевдо-Клімчуком розбереться СБУ

14 Листопада 2011 13:10
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук звернувся до Служби безпеки України, аби правоохоронці розібралися із «жартівником», який веде від імені губернатора аккаунт у соціальній мережі Facebook.

Про це пише Волинський інформаційний портал .

«Я вже дав листа Службі безпеки України, щоб вони розібралися із цим диким випадком», – прокоментував Клімчук аккаунт під його іменем у ФБ. У випадку, якщо цю особу виявлять, то що «світить» жартівнику, йому не відомо.

«Я «подякую» йому особисто», – розповів про свої наміри чиновник.

«Я думаю, що є правила, є мораль, є порядність», – зауважив Клімчук, ймовірно, обдумуючи, про що буде та розмова.

Нагадаємо, що користувач соціальної мережі Facebook, який свого часу зареєструвався там, як голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук, періодично публікує на своїй стіні доволі провокативні записи.

В одному з них є звертання до користувачів мережі стосовно нібито ймовірного призначення на посаду прокурора Волині зятя Бориса Клімчука Володимира Троца. «Шановні! Незабаром очікується відставка прокурора області А. Гіля в зв'язку з завершенням терміну перебування на посаді. Тому, хочу тут провести невеличке опитування: як на рахунок призначення на цю посаду нинішнього першого заступника прокурора області Троца?» – запитує віртуальний псевдо-Клімчук.

Другий посил такий: «Дорогі ВОЛИНЯКИ! До мене дійшли чутки, що в ОДА мої підлеглі вимагають хабарі за різні сприяння, вирішення питань та дозволи. Прошу про ці випадки інформувати мене особисто тут. Обіцяю: усі будуть покарані!».

Якщо взяти до уваги те, що насправді губертатор Волині у цій соціальній мережі не реєєструвася, то, очевидно, ці дописи – або спроба передчасного викиду інформації, або маніпуляція громадською думкою задля досягнення цим користувачем лише йому відомої мети.

Нагадаємо, аккаунти Луцького міського голови та голови Волинської ОДА насправді їм не належать і ці посадовці не мають до віртуальних двійників жодного стосунку.

Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, своєю чергою, заявив, що він навіть не мав і не має наміру створювати аккаунт ні у «Фейсбуці», ні у будь-якій іншій соціальній мережі.

Борис Клімчук наголосив, що має на що витрачати свій час. Тому реєструватися і читати,«хто там що пише чи коментує», не буде точно. «Аби рука не тягнулася і не спокушалася», – жартівливо додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Горохівець Показати IP 14 Листопада 2011 13:21
На мою думку нічого поганого цей двійник не ЗАБЛОЖИВ. Нормальні репліки. А й справді - хто стане прокурором? Не зять? А про хабарі Клімчук і САМ повинен питати - а не сваритись, коли це хтось зробив інший. Чому це так розлютило пана Бориса?
Всяких бачив.. Показати IP 14 Листопада 2011 18:02
А з іншого боку.. Кому було б приємно, якби від його імені лунали на весь світ слова, які належать.. не йому..?? Але це можна зрозуміти лише тоді, коли ти публічна людина.. Від імені якогось там Івана Івановича Іванова хтось почне вєщать в мережі, ну і шо? А сам Іван Іванович про це може ніколи й не дізнається. Та й по барабану йому.. А тут - перша особа області. Не хороше..
лучани Показати IP 14 Листопада 2011 19:36
Нехай Клімчук віддасть свій диплом юриста назад.Блогер нічого не порушив,назвавшись псевдо.Тим більше, що СБУ займається безпекою держави,а не безпекою бюрократичного клерка.
грам Показати IP 14 Листопада 2011 21:59
якщо лже-клімчук так нервує клімчука-оригінального, знацця в кожному записі лже є частина правди, розголешнння чи то дискотування про яку дуже когось дратує .... і, до речі, скажіте, чи то дійсно така важлива справа аби долучати СБУ???
Бомба Показати IP 14 Листопада 2011 22:51
Воно можливо і справді неетично, але де Климчук бачить тут правопорушення. Своїм базіканням він дасть поштовх до масового використання його імені в інтернеті. Що всіх СБУ повинна розшукувати, забувши свої прямі обов"язки по захисту держави.
Матроскин Показати IP 14 Листопада 2011 23:25
У мене є ще варіанти, Клімчук таємно просить СБУ захистити його від народу України, про взятки він і так все знав і знає. А за одно випробує себе у ролі хакера і архітектора Волинської матриці. В них там зараз чемпіонат, по кастингу на зйомки. Хоч би поцікавився у них краще в якому році мене садити будуть, ну щось таке. Чому всіх садять вже по декілька раз, а мене ще ні разу. Чим я гірший, блог у цій мережі не бачив, навіть не цікаво якщо честно.
Вася Показати IP 15 Листопада 2011 00:26
Вже видалили його з ФБ. А я так хотів потоваришувати з тим жартівником
небайдужа Показати IP 15 Листопада 2011 10:01
Тут є така заковирка: якщо народ хоче не тільки чути промови, а й спілкуватися з головними, то мабуть є на те причина. Думаю, варто подумати про блоги, де б пан Клімчук і інші могли б звертатися до народу напряму. Тим паче, що сам Азаров веде таку сторінку. І ось нововведення: "Укринформ Блоги - проект, разработанный агентством Укринформ при участии Департамента информации и коммуникаций с общественностью Секретариата Кабинета министров.В сообщении говорится, что благодаря этому интернет-ресурсу каждый министр сможет высказывать свои мнения по вопросам социально-экономического характера и благодаря обратной связи узнавать мнение граждан о деятельности власти, вести живой диалог, получать конкретные предложения по улучшению тех или других направлений работы" То може тоді й перестануть писати писаки замість реального політика?
експерт Показати IP 15 Листопада 2011 14:50
Я вважаю, що інформація все таки мала правдиві факти. Борису Петровичу слід оглянутися, можливо це людина, яка із ним у тісних відносинах. Адже, "простий смертний", який не вариться у цій каші та немає ніякого доступу до інформації у державних структурах просто так цього не вигадає... Це точно той хто, як мінімум там працює.
ха-ха до експерт Показати IP 15 Листопада 2011 17:34
для того, щоб це все зробити необхідно всього навсього вміти читати і аналізувати, а клімчук вкотре вистатив себе у смішному світлі. СБУ повинна шукати клона клімчука в неті))) він що погрожував вбити його чи януковича?)))
Петро Показати IP 15 Листопада 2011 23:21
друзі ,захистимо честь і гідність губернатора всія Волині!СБУ нам у поміч!
не волинянин Показати IP 17 Листопада 2011 18:23
не сміти "гавкати" на батю...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus