USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Савченко пригрозила новою революцією

2 Серпня 2016 18:06
Народний депутат України від фракції "Батьківщина" Надія Савченко запропонувала свій план порятунку України і пригрозила "шляхом революції".

Відповідну заяву депутат зробила у вівторок під час прес-конференції, - передає телеканал "112 Україна".

Нагадаємо, дещо раніше Савченко казала, що не бачить можливості змінити ситуацію в Україні в разі обрання її президентом. Окрім того, вона запевняла, що не зможе вивести людей на Майдан, оскільки не має такої довіри у народу.

"Громадська думка нашого народу на досить високому рівні. Я вважаю, що ми вже дозріли для чітких і рішучих дій, тому шлях революції нам теж підходить. Діємо! Наша Україна в наших руках", - заявила Савченко.

Нардеп озвучила план перезавантаження країни за моделлю обрання Папи Римського.
«На найближчих виборах народ обирає 100 народних обранців, завдання яких написати Конституцію України в закритому режимі на розумно обмежений термін за типом конклаву при обранні Папи Римського. Ці обранці обираються без права надалі ніколи не бути обраними до влади», - зазначила вона.

Зі слів Савченко, депутати повинні виписати блокові закони до всіх систем життєдіяльності країни. Закони не можна буде змінити, приймати їх будуть після народного референдуму.

Зазначимо, Савченко запропонувала почати віддавати російських політв'язнів першими, щоб повернути українських полонених з Росії. Про це народний депутат розповіла на прес-конференції у Києві, під час якої вона заявила про початок нового голодування через бездіяльність влади щодо ситуації на Донбасі.

Окрім того, сьогодні нардеп наголосила, що воєнний стан в країні нічого не змінить. З її слів, кошти з інших галузей перенаправлять на війну, а це лише сприятиме корупції і відмиванні грошей.

До слова, це не перші випадки гучних заяв колишньої полонянки. Савченко неодноразово заявляла про те, що Києву варто налагодити прямий діалог з представниками так званих ДНР та ЛНР та вибачитися перед Донбасом. Своєю чергою, українці у соцмережах гостро розкритикували таку ініціативу нардепа, а на сайті Президента України зареєстрували петицію щодо позбавлення звання Героя України Надії Савченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Бабушка Люда Показати IP 2 Серпня 2016 18:10
Чому не дає коментарів цим заявам шеф Савченко по партії, - пані Юля ... Можливо це " проект " міни сповільненої дії Юлі ,,,???
до бабушки до Бабушка Люда Показати IP 2 Серпня 2016 18:56
А Надя права на мою думку, повинна держава забезпечувати схід, а не волонтери, якийсь волонтерській центр створює гунчик-зновe останнє забирати у людей, а порох володіючи такими статками та яценюк нікопійки не дають, як ще думати про владу?
Анонім Показати IP 2 Серпня 2016 18:46
невже до неi дiйшло помало, молодець правильно говорить, бо буде вiйна- страшна вiйна невже вона вам треба люди???
Леший Показати IP 2 Серпня 2016 19:23
До д*пи такий план. Цю дуру треба відправити туда- звідки її забрали. З такою д*пою як в її- хай поголодує, ато розжиріла в тюрмі. Ще Петька- б**ан, дав героя України.
Я Показати IP 2 Серпня 2016 19:24
Дибільна баба з дибільними планами.
любопитний фінансист Показати IP 2 Серпня 2016 21:39
Чому вона все читає, невже не може сказати без шпаргалки, хто їй все пише, чий це політичний проект. Тайна для всіх. Багато в Україні є розумних людей, не жадних злодіїв, жаль що до влади їх ніхто не допустить.
лікар-політолог Показати IP 3 Серпня 2016 00:18
Почався окопний клімакс
40а Показати IP 3 Серпня 2016 01:15
Дурепо, ви вже віддали владу юдам. Тепер шукайте нових спонсорів, а ці поки тишком нишком розпродадуть останнє. Он вже цінності з держскарбниці розпродають.
Просто Показати IP 3 Серпня 2016 08:07
Савченко іди додому. Тут і так тошно, так ще ти з своїми ідеями.
свг Показати IP 3 Серпня 2016 08:44
в псіхлікарні є вільна палата
КУМ Показати IP 3 Серпня 2016 09:13
І тут Остапа понесло...."Великий" конституційний знавець.Ляпати язиком-це не мішки переносити.
Волиняка Показати IP 3 Серпня 2016 14:09
Хай закриє рот

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus