USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Безробітний депутат Любомльської міськради хоче орендувати ставок біля кордону

27 Січня 2017 19:00
18 січня цього року голова ОДА підписав розпорядження № 13 про підготовку лота до продажу права оренди на земельних торгах. Йдеться про ділянку державного водного фонду площею 5 гектарів за межами Забузької сільської ради Любомльського району для «рекреаційних цілей».

У преамбулі йдеться, що з клопотанням виставити лот звернувся громадянин Шум Олександр Вікторович. Як з’ясувалося, цей громадянин є колишнім депутатом Любомльської райради 5 скликання від партії БЮТу, а нині є депутатом сьомого скликання Любомльської міськради від БПП «Солідарність» та є членом земельної комісії міськради.
Сам же Олександр Шум, будучи депутатом райради працював юристом ТОВ «Українська продовольча компанія ЛТД».
Та вже на виборах у 2015 році, відповідно до інформації ЦВК, він – тимчасово не працюючий.
До слова, прописка у депутата Любомльської міськради – київська. Саме він був номером 1 в списках до міськради на останніх виборах, і саме так отримав мандат.

Як стало відомо з власних джерел, Олександр Шум має родинні зв’язки з одним із депутатів обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка, є його шваґром. З родичем, інформує джерело, вони разом «ведуть справи» на Любомльщині. В районі ж ходять чутки, що цей родич вирішив зайнятися бізнесом.

Зауважимо, відповідно до розпорядження голови ОДА, право оренди 5 гектарів земель державного водного фонду рекреаційного призначення (очевидно, йдеться про водойму) мають продати на земельних торгах для риборозведення на території Забузької сільської ради Любомльського району. Додамо: Забузька сільрада розташована неподалік україно-польського державного кордону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
54 Показати IP 27 Січня 2017 21:43
і що? депутатам заборонено орендувати? чи безробітним заборонено орендувати? Чи біля кордону неможна? Чи шваграм депутатів радикальної партії заборонено? Чи ви вже наперед знаєте, що оренда буде укладена з порушеннями?
Анатоль_ Бідзюра до 54 Показати IP 28 Січня 2017 09:22
Не заборонено. Не у тім річ. Неетично, аморально і непорядно забирати майно громади, яка обрала місцевого депутата для захисту своїх інтересів у райраді, очевидно, із метою його подальшої приватизації. Дивівться глибше "54" - ви були б задоволені такою ситуацією, як виборець?
дядя Вадя! Показати IP 29 Січня 2017 13:58
підримую Анатоль.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus