USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Благодійники привітали ветеранів подарунками від Ігоря Палиці. ФОТО

27 Жовтня 2013 16:56
Продуктові набори від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» до 69-ої річниці звільнення України від фашистських загарбників отримали ветерани, учасники Великої Вітчизняної війни, а також вдови загиблих воїнів.

Так, учасники заходу вшанували пам’ять загиблих побратимів квітами та хвилиною мовчання. Сивочолі ветерани у спогадах схилили голови біля пам’ятника «Воїнам-визволителям», загиблим під час Другої світової війни, що у мікрорайоні Теремно.





Після покладання квітів заступник голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірина Констанкевич від імені фонду вручила людям поважного віку подарункові набори.



«Нам радісно і світло від того, що ви подарували нам перемогу. Уже 69 років ми маємо можливість жити у щасливій та мирній країні. Від імені Ігоря Палиці хочу подякувати за те, що в далекому 1944 році звільнили нашу рідну землю від фашистських загарбників. Допомога Вам – це одне із головних завдань нашого благодійного фонду», - зазначила Ірина Констанкевич.

Ветеран Григорій Паврозюк розповів Волинським Новинам, що через уламки кулі у нозі «війна з ним усюди і ні на мить не залишає».



«Війна сама постукала у двері. Німці спалили все моє рідне село Войниця, що недалеко від Нововолинська. Там живцем згорів мій дід Зіновій та бабуся Василина. Я працював в авіації технарем, нам приходилось ремонтувати бойові пошкодження літаків». А от про ситуації, коли ветеран був на межі життя і смерті, дідусеві розповідати тяжко. Досі дається взнаки біль від уламка кулі в нозі: «Добре, що нас не забувають», - втирає непрохану сльозу дідусь.

Сьогодні продуктові набори з нагоди свята отримали понад 50 ветеранів. Також допомогу на організацію відзначення 69-ої річниці звільнення України від фашистських загарбників отримала первинна ветеранська організація при ЖКП-2 та Волинська обласна організація ветеранів останнього воєнного призову.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
дмитро Показати IP 27 Жовтня 2013 19:51
Добре що хоть хтось згадує наших ветеранів.
сонечко до дмитро Показати IP 27 Жовтня 2013 20:26
Согласна.Чтобы там ни говорили,но Игорь Палиця оказывает реальную помощь людям.
Олександр Показати IP 27 Жовтня 2013 22:14
А де ви, пробачте, бачили ветеранів? Вірніше так: ветеранів чого? Знаки на грудях показують усю картину... На жаль, "відходять у вирій ветерани"...
докоментаторів Показати IP 27 Жовтня 2013 22:41
добрі ви...
РБ Показати IP 28 Жовтня 2013 08:25
Олександр правильно каже, зі всіх ветеранів на фото можливо двоє будуть тими, що воювали, а решта це діти війни, ветерани праці і можливо ще якось. Але якщо брати до уваги нашого нардепа, то справді він намагаєтсья допомати
Yes Показати IP 28 Жовтня 2013 08:36
Олександр, РБ - бандерлогів завидки беруть, що їм у схрон нічого не занесли!:)
Лучанин Показати IP 28 Жовтня 2013 10:11
А Палиця Ігор -- молодець. Я чесно кажучи думав, що це лише до виборів така щедрість, а тут бац і надалі всім помагає кому найбільше треба допомога і увага ! Молодець, так тримати ! Шановні інші депутати , тож беріть приклад, БОГ все бачить !
Марта до Лучанин Показати IP 28 Жовтня 2013 20:39
А що з цього приводу думають Пирожик та ГуСь?:)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus