USD 39.52 39.76
  • USD 39.52 39.76
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Луцьку волонтерку неприємно вразила поведінка «підопічних»

6 Лютого 2017 10:47
Партію допомоги з луцьких соціальних контейнерів роздали малозабезпеченим людям. Проте, за словами ініціаторки проекту Олени Кравчук, поведінка не всіх людей, які прийшли за речима, була гідною.

Про це вона написала в себе на сторінці у соцмережі.

«Сьогодні кілька сімей отримали необхідний одяг, дякую всім хто прийшов, незважаючи на холод. Але вразило мене до щему серця інше, коли люди почали сваритися і ледь не битися за одяг між собою, це було дуже неприємно», – йдеться в дописі.

«У той момент, коли мені довелося відлучитися на годинку, дехто як «саранча», бо по-іншому важко назвати, прибігли, напакували торби і побігли, не дочекавшись мене, щоб сфотографувати, волонтери для них були не указ, вони навіть не спромоглися знайти часу, щоб допомогти пофасувати речі для інших, головне, щоб взяти собі, тому таким людям дорога до нас закрита, оскільки це непорядно, а мені боляче до сліз. Люди, будьте людьми!» – з сумом зазначає дівчина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
вовка Показати IP 6 Лютого 2017 11:08
на фото це ця саранча чи люди які принесли одяг?
Лучанин до вовка Показати IP 6 Лютого 2017 14:29
Чому автор статті не зазначив хто ці люди на даних фото?Це люди які прийшли-взяли і втікли?чи це які принесли?Звертаюся до журналіста статті:внесіть корективи до даної статті і напишіть хто це за люди на фото!
Коля Показати IP 6 Лютого 2017 11:09
А це фото самих бідних???
Тата Показати IP 6 Лютого 2017 11:16
Важко зберігати гідність, живучи за межею бідності... але ставитись до цього треба з розумінням... і продовжувати допомагати нужденним.
1 Показати IP 6 Лютого 2017 11:27
Молода та наївна. Ще не зрозуміла місцевого менталітету: тягнуть у своїх, що зверху що знизу, різниця тільки у можливостях.
ната Показати IP 6 Лютого 2017 13:37
на жаль організаторам не завжди подякують навіть...бо такі люди думають, що їм в цьому житті всі повинні помагати.
2 Показати IP 6 Лютого 2017 14:18
Просите допомогти а самі не забираєте з контейнерів. Контейнери переповнені немає куди покласти речі.
вовка Показати IP 6 Лютого 2017 14:29
Волинські новини дайте будь-ласка відповідь на моє запитання. На фото люди які крали чи допомагали?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus