USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцьким котельням перекриють газ

10 Серпня 2016 16:30
Через несплату заборгованості «Луцьктеплом» за газ міським котельням з 11 серпня відключать подачу блакитного палива, - повідомили у прес-службі «Волиньгазу».

Як повідомлялося, Господарський суд Волинської області задовільнив позовну заяву ПАТ «Волиньгаз» щодо стягнення понад 19 мільйонів боргу із ДКП «Луцьктепло» за розподіл природного газу. Також підприємство ТКЕ уже одержало попередження від «Волиньгазу» про відключення з 11 серпня котелень міста від газопостачання через несплату заборгованості. Своє чергою, газопостачання котельні на вулиці Карбишева, у зв’язку із заборгованістю, не відновили після профілактичних робіт ще з початку серпня.

«Багатомільйонна заборгованість підприємства теплокомуненерго стала на заваді у здійсненні ПАТ «Волиньгаз» комплексу заходів з підготовки газових мереж до сталого функціонування в осінньо-зимовий період, зокрема, капітального ремонту, реконструкції систем газопостачання та споруд на них, що передбачено Інвестиційною програмою підприємства на 2016 рік», - розповідає директор комерційний ПАТ «Волиньгаз» Андрій Карпомиз.

У зв’язку із несплатою заборгованості ДКП «Луцьктепло» уже одержало попередження про припинення газопостачання до котелень міста із 11 серпня, що тягне за собою відсутність гарячої води у десятків тисяч сімей лучан.

«Подальша несплата заборгованості може призвести до зриву початку опалювального сезону в області», - наголошують у «Волиньгазі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Ляшко Показати IP 10 Серпня 2016 16:50
Паразити,скотиняки
Малютіна до Ляшко Показати IP 11 Серпня 2016 09:52
я все зроблю щоб лучани сиділи без гарячої води та тепла....
Микола Показати IP 10 Серпня 2016 17:18
"Вмілий господарник" Романюк М. вправно керує комунальними підприємствами Луцька. Лучани, ви обрали цю людину, яка докерується до відключлення теплопостачання зимою. Дякую лучанам, що обрали Романюка міським головою! Наступний крок цієї молодої команди відключення каналізації і встановлення туалетів на вулиці, у дворах будинків. Молодець Микола!
111111 Показати IP 10 Серпня 2016 17:21
комсомольці керують колька, пєтька...
Луцьк Показати IP 10 Серпня 2016 17:43
Помаленько доводимо Луцьктепло до банкрутства, щоб єдине державне комунальне підприємство, з яким *державні мужі* ніяк не можуть (ЧИ НЕ ХОЧУТЬ????) впоратися. А потім черговий олігарх викупить останнє наявне щось іще державне і буде качати свої права, як той же ПАТ "Волиньгаз". ПРОСТО ЖАХ, А НЕ МІСЬКА ВЛАДА!!!
nnnnnnn Показати IP 10 Серпня 2016 17:51
Дуже гарно розповідають про заборгованість лучан, приймають рішення відключають воду гарячу з чого страдають люди які ж платять, чому ж наш мер довів до такої заборгованості я не розумію- то називається накрали а тепер ще і плачуть перед людьми що ось така заборгованість, чому ж мер не приймає якихось конкретних заходів до тих боржників які мають борги а заставляє всіх людей страдати які не мають заборгованості,одним словом влада розкрадає міський бюджет як може то на фестивалі , то ще на якісь дурниці то по карманах а от на щось серйозне позакривати борги то в них немає грошей - брешуть як можуть от влада немає слів!
Ванґа Показати IP 10 Серпня 2016 18:08
Ой чує моЄ серденЬко вони довийо...ся..., ой довийо...ся.
Жорік Показати IP 10 Серпня 2016 18:56
Голосував за Романюка. Тепер Микола Ярославович, х...р вам. Ви шановний мер, пана Шибу обігнали по здобутках! Одним словом:,,Місто наше гавнішає і гавнішае''.
Я до Жорік Показати IP 10 Серпня 2016 19:20
Так піди й заплати за спожите!! Халява не проходить!
Жорік Показати IP 10 Серпня 2016 19:00
,,Місто наше гавнішає і гавнішає''.
дідо Показати IP 10 Серпня 2016 19:04
Совки не платять за користуванням компослуг, а винен мер?
Лучанка Показати IP 10 Серпня 2016 20:34
Перекрити всю вулицю із 40 кварталу до Перемоги + Карпенка-Карого, едак на пару днів..... Благо погода дозволяє. Якщо хтось не платить значить ставити заглушки і блокувати водопостачання і тепло. Потім за підключення брати нормальні гроші... Це просте і реальне вирішення проблеми. Просто їм це не вигідно. Я не вірю що в мільйонному Києві немає заборгованості чи вона мінімальна.. Але там ніхто воду не виключає. У Рівному теж ніхто не виключає. Львів теж з водою.. Тільки наш мер ніяк не хоче до людей зійти зі своєї висоти. Дивіться бо падати з висоти набагато больніше.... а таки прийдеться..... ой прийдеться... допечете людей....
Клава Показати IP 10 Серпня 2016 23:09
Треба було цього малого Товстенюка обирати мэром, він без оглядки робив би те що йому прописано, а з Романюка немає ніякого спросу , йому нас.......ти на людей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus