USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На місце звільненого Здіховського призначили нового керівника

25 Травня 2016 10:03
Вранці 25-го травня відбулося представлення виконуючого обов’язки начальника відділу освіти при Володимир-Волинському міськвиконкові. Міський голова призначив на цю посаду В’ячеслава Петрука, котрий очолював міський відділ у справах молоді та спорту, - повідомляє БУГ.

В’ячеслав Петрук наразі буде суміщати дві високі посади: виконувача обов’язками начальника відділу освіти при міськвиконкомі та начальника відділу у справах молоді та спорту.

Крім новопризначення Петро Саганюк наголосив на тому, що на ремонт всіх шкіл Володимира-Волинського кошти виділені будуть із міського бюджету.

Нагадаємо, що попередній начальник Дмитро Здіховський написав заяву на звільнення і не останню роль у цьому рішенні мав скандал навколо його синів. Нагадаємо, нещодавно депутат обласної ради Костянтин Зінкевич повідомив, що сини Дмитра Здіховського, які служили в Криму, ще навесні 2014 року прийняли присягу «на вірність Путіну».

Після публікації начальник міськвідділу освіти заявив під час прес-коференції ЗМІ, що йому не соромно, що його сини служать у військах Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 25 Травня 2016 11:28
У нас як завжди, писаки-журналісти працюють спорченим телефоном. Їм напевно платять європейську зарплату за бруд, який вони сочиняють та виливають на людей.
Едик Показати IP 26 Травня 2016 01:23
Саганюк знову поставив Бездаря але зі свого села от у**д знищить місто і освіту за ради взяток

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus