USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Роботу луцьких світлофорів перевірять

26 Березня 2015 09:18
Через скарги лучан на роботу підприємства «Луцьксвітло» негайно перевірити роботу світлофорів закликають у міськраді.

Про це стало відомо під час 72-ої сесії міськради 25 березня.

Із депутатським запитом до міського голови звернувся депутат Аскольд Пекарський. З його слів, мешканці міста незадоволені роботою КП «Луцьке електротехнічне підприємство Луцьксвітло». Так, на пішохідному переході на вулиці Гордіюк, 47 не вмикається лампочка червоного кольору на світлофорі вже впродовж декількох місяців, що наражає пішоходів на смертельну небезпеку. Дехто з людей думає, що світлофор не працює та перебігає дорогу.

Депутат зазначив, що подібний запит робив півроку тому, коли просив перевірку роботи світлофорів здійснювати регулярно, але це було марним. Він наголосив, що ціною такого халатного ставлення до світлофорів може бути людське життя. Відтак, він просить негайно перевірити світлофори на предмет їх справності.

Депутати підтримали запит колеги.

Водночас новий світлофор встановлять на «вишківському» перехресті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучани Показати IP 26 Березня 2015 09:40
Якщо зробить влада, то Пекарському подяка.
Соборності Показати IP 26 Березня 2015 10:07
Нехай приберуть світлофор на Соборності біля "Салют". Не можливо їхати по цій вулиці. На кожному світлофорі "ловиш" червоне світло!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus