USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

У Нововолинську відкрили дошки пам’яті загиблим Героям

15 Грудня 2015 13:37
У Нововолинську відкрили дошки пам’яті загиблим бійцям – Павлу Попову та Роману Бірюкову.

Священики освятили їх у дошкільному навчальному закладі № 3 «Волошки». Про це повідомляє сайт Сerkva-nv.com.

У куточку пам’яті випускників закладу Павла Попова та Романа Бірюкова, які загинули в зоні АТО, розміщено стенд, де поряд із фотографіями ще зовсім маленьких хлопчиків – світлини вже дорослих чоловіків, мужніх воїнів-захисників.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, Павлу Попову з Нововолинська 30 червня 2014 року минуло б тільки 23. Мав 12 років, коли помер батько. Тому так само поспішав здобути професію, аби приносити гроші в сім’ю. Відслужив у армії, про яку мріяв із дитинства. Після служби влаштувався на роботу в приватний автосервіс, ремонтував автомобілі. Ще не знайшов і своєї коханої... Мамі не зізнався, що потрапив на війну.

4 вересня 2014 року в Нововолинську прощалися з Романом Бірюковим. Близькі та друзі пам'ятають його світлим душею, веселим, вродливим та сміливим.
Душпастир звернувся до дітей зі словами настанови щодо любові до Батьківщини та ближнього. Героями не народжуються – ними стають, сказав панотець. Отже, зі слів священика, малечі є з кого брати приклад.

До слова, меморіальні дошки, на яких викарбувані імена загиблих за майбутнє України випускників-героїв – Романа Бірюкова та Павла Попова, відкрили 5 березня 2015 року в Нововолинському ПТУ №11.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus