USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Слова Григоренка - відверта брехня, - «Варта порядку»

28 Лютого 2017 15:53
Учасники Громадського формування «Варта порядку» в день запланованого проведення 20-ї чергової сесії Луцької міської ради, яка так і не відбулася 24 лютого, спільно з поліцією патрулювали місто, відповідно до розпорядження Головного управління Національної поліції.

Про це йдеться у офіційній заяві ГФ.

Нагадаємо, тітушками назвав представників Громадського формування Варта Порядку, серед яких воїни-афганці, бійці та ветерани АТО, заступник міського голови Сергій Григоренко. Така репліка прозвучала у відповідь на питання про причину присутності Олени Палагути під час пленарного засідання 24 лютого.

Григоренко заявив, що під час сесії на стоянці Луцької міської ради нібито стояли три автобуси з представниками «Варти порядку». Крім того, він назвав активістів громадського формування, яке співпрацює з міською радою та здійснює патрулювання міста разом з Нацполіцією, тітушками.

У «Варті порядку» закиди Григоренка називають брехнею, про що йдеться в офіційній заяві ГФ, яку ми подаємо без змін.

«Відповідно до заяви заступника Луцького міського голови Сергія Григоренка, що нібито під час останньої сесії Луцької міської ради біля будівлі ради чергували три буси з «тітушками» громадського формування «Варта порядку», офіційно повідомляємо, що подібна заява Григоренка є відвертою брехнею.

Зазначаємо, що відповідно до розпорядження Головного управління національної поліції від 03.02.17 р. № 1414/58/04—2017 в рамках місячника відпрацювання по проведенню профілактичних заходів спільно з національною поліцією на щоденні патрулювання по місту заступають і учасники громадського формування «Варта порядку», при цьому використовуються і транспортні засоби «Варти порядку».

Маршрутами патрулів керують працівники національної поліції, тому цілком можливо, що пан Григоренко міг бачити транспортний засіб вартівців поблизу міської ради, але тільки в рамках згаданого маршруту. На підтвердження вказаних фактів Сергій Григоренко може звернутися в Луцьке управління національної поліції, де йому також нададуть інформацію про кількість патрулів у місті та прокладені маршрути, а не робити всілякі провокативні заяви, які не мають жодного відношення до громадського формування «Варта порядку».

Щодо перебування у міській раді прес-секретаря «Варти порядку» Олександра Волянюка, дозволимо нагадати про те, що він ще є головою громадської ради при Волинській ОДА, тому в праві відвідувати різного роду заходи, в тому числі і сесії міської ради», - йдеться в заяві.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини очільник «Варти порядку», ветеран війни в Афганістані Олександр Тиводар поцікавився, кого під «тітушками» мав на увазі Григоренко: ветеранів АТО, війни в Афганістані, чоловіків, які боронять країну на сході і мають бойові нагороди?



«Хочу почути від пана Григоренка таку відповідь. Бо ми можемо прийти до нього в кабінет і запитати, якщо нам не нададуть відповіді чи роз’яснення з цього приводу», - підсумував Тиводар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
тітушки- Показати IP 28 Лютого 2017 18:18
але якісь підстаркуваті і мабуть не дорогі.
Вояка Показати IP 28 Лютого 2017 18:44
Перш ніж робити такі заяви, варто було б перевірити інформацію
Анонім до Вояка Показати IP 28 Лютого 2017 19:42
А чого ви чекали від того Григоренка? Там розуму ніколи не було.
Мешканець Показати IP 1 Березня 2017 07:49
А хто це варта порядку?Який в них правовий статус,звідки форма,зарплата,автобуси,приміщення.Хоча всі знають і мовчать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus