USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

В Україні створюють книгу національної ганьби

11 Липня 2013 10:10
У Львові вирішили скласти поіменний список українофобів. Ініціатива львівських науковців-філологів знайшла підтримку у всіх регіонах України.

Українські філологи зі всіх регіонів вирішили об’єднати зусилля та створити Книгу національної ганьби, в якій розкажуть про діяння сучасних українофобів, повідомляє ZIK.

Реального примірника книги наразі немає. Але її автори обіцяють вписати в неї перше ім’я уже у вересні. Найімовірніше, це буде міністр освіти України Дмитро Табачник. Ідею створити «Книгу ганьби» підтримали не лише галицькі освітяни, а й вчителі із Сходу України та Криму.

За словами декана філфаку Львівського національного університету Ярослава Гарасима, буде створений спеціальний сайт, на якому і будуть розміщуватися матеріали майбутньої книги.

Як будуть прийматися рішення про включення тих чи інших людей до «Книги ганьби», не уточнюється.
Філологи закликали до консолідації всіх свідомих громадських сил для запобігання українофобії в Україні та за її межами.

«Кожен, хто буде шкодити українству, повинен нести за свої дії юридичну (в судовому порядку) і громадянську відповідальність (політичний бойкот)»,– йдеться у їхній заяві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вільний Показати IP 11 Липня 2013 10:42
В такій книзі сторінок не вистачить. Якщо усіх туди занести, хто ганьбить Україну
Сергій Показати IP 11 Липня 2013 11:15
Чудова ідея.Майбутнє покоління має знати своїх "героїв2,щоб не зубути, забивати осиковий кілок в їхні могили.
Александр Показати IP 11 Липня 2013 11:31
Лично мне была бы интересна другая книга - национальной гордости. Особенно за что есть гордиться такими людьми. За годы независимости, кроме спортсменов, не подскажете? А осиновый кол забивать в могилы - вам не привыкать))
котигорошко Показати IP 11 Липня 2013 11:53
Пане "александр" це Волинські новини а вам я розумію треба було відписатися у рязанських чи вологодських...заблукав чоловік...страшно йому та і мови не знає...
Александр до котигорошко Показати IP 11 Липня 2013 12:36
А по сути можно?
Бартош Показати IP 11 Липня 2013 14:23
Книги національної ганьби,куди слід, також, заносити всі неправомірні дії представників влади проти власного народу,повинні вестися в кожному місті і районі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus