USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Волинський духівник-волонтер відвідав земляків на сході

26 Січня 2015 08:31
Настоятель церкви Свято-Успенського храму села Оконськ Волинської єпархії УПЦ протоієрей Олександр Лановий духовно й матеріально підтримав правоохоронців у зоні проведення антитерористичної операції.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Рідний брат настоятеля, випускник духовної семінарії Роман Лановий, тривалий час перебував у полоні ДНР-івців. У пошуках і спробах визволити брата священик Олександр став волонтером і постійним духовним наставником військовослужбовців, бійців добровольчих загонів і правоохоронців, які несуть службу на блокпостах на території Луганської та Донецької областей.

Тож зі щирою молитвою та проповіддю священик завітав на блокпост до волинських оперативників. За час перебування у місці дислокації наших міліціонерів протоієрей відправив божественні літургії та молебні, також правоохоронці здійснили таїнство сповіді. Кожному із захисників священнослужитель подарував освячені натільні хрестики та ікони.

Крім духовної підтримки, волинський священик привіз волинянам продукти харчування та медикаменти.

Правоохоронці подякували Олександрові Лановому за благословення, за духовну й матеріальну опіку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus