USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Миколаївщині поліцейські до смерті побили чоловіка

25 Серпня 2016 07:00
Місцеві поліцейські на смерть забили молодого чоловіка в райцентрі Криве Озеро Миколаївської області.

Про це повідомляє ТСН.

Трагедія трапилася вночі, 24 серпня.

Згідно з однію з версій, інцидент стався вночі у будинку загиблого. Між чоловіком і дружиною відбулася сімейна сварка. Після сварки чоловік вийшов з дому і ліг спати в автомобілі. А перед цим дружина викликала поліцію. За викликом спочатку приїхали троє поліцейських, які зайшли у двір і витягли чоловіка з машини. На руки йому одягнули кайданки. Після цього з райвідділу приїхали ще троє поліцейських. Чоловіка почали бити прямо на очах у дружини, його матері та двох дітей і забили до смерті, - пише видання Новости-N.

Загиблого звали Олександр Цукерман, йому був 31 рік. Зі слів сусідів, родина була цілком благополучною, жила в достатку. Самого Цукермана також характеризують позитивно, ні в пияцтві, ні в агресивній поведінці ніколи помічений не був. Видання повідомляє, що біля будинку загиблого зібралося близько 200 місцевих жителів, які вкрай обурені тим, що сталося. Мешканці не давали поліцейським вивезти тіло до Первомайська на судово-медичну експертизу під приводом того, що "вся поліція в Первомайську продажна".

Пізніше всіх поліцейських, які брали участь в інциденті, за постановою слідчого затримали в порядку статті 208 КПК України. Прийняли рішення про етапування їх до Миколаєва. Однак біля Кривоозерської прокуратури зібралися кілька сотень жителів Кривого Озера, повних рішучості вчинити самосуд над підозрюваними у вбивстві.

Коли затриманих почали виводити з прокуратури, люди накинулися на них, незважаючи на поліцейський кордон. В результаті деякі з шести затриманих отримали тілесні ушкодження. Після того, як усіх повантажили в автозак, натовп почав розхитувати автомобіль і тільки дивом його не перекинув.

В результаті зіткнення кілька працівників поліції, які намагалися забезпечувати порядок, отримали тілесні ушкодження. Люди зібралися біля райвідділу поліції і вимагали, щоб до них вийшов начальник відділу поліції. лунали заклики до штурму.

Переговори з присутніми вів заступник начальника ГУ Нацполіціі в Миколаївській області Артур Гаспаров. На місці перебував також заступник прокурора області Степан Божило. Разом з тим, поліція Миколаївської області має зовсім іншу версію подій.

Як повідомляє прес-служба обласної поліції, близько 3 години ночі 24 серпня до поліції Кривоозерського району звернувся 46-річний місцевий мешканець із заявою про те, що його побив 32-річний чоловік, відібравши його особисті речі та гроші. Майже одночасно надійшло повідомлення телефоном про те, що той же порушник за місцем свого проживання вчиняє хуліганські дії. Потерпілий, водій таксі, розповів, що він приїхав на виклик за вказаною адресою, до нього вийшов домовласник та, спричинивши йому тілесні ушкодження, відібрав у нього сумку та 500 гривень.

Прибувши до місця події, поліцейські встановили, що правопорушник на території свого домоволодіння продовжує вчиняти протиправні дії, а його жінка, почувши, що приїхали правоохоронці, благає про надання допомоги і захисту. Згідно з вимогами статті 45 Закону України "Про Національну поліцію" поліцейські намагались вгамувати порушника, але останній продовжував чинити опір.

"Враховуючи ступінь громадської небезпеки та з метою забезпечення публічної безпеки, поліцейські застосували заходи фізичного впливу та кайданки. Чоловіку, який продовжував чинити опір, у певну мить стало зле. Правоохоронці викликали карету швидкої медичної допомоги, але медики вже констатували смерть домовласника", - йдеться в повідомленні.

Інформацію про подію зареєстровано до Єдиного обліку Кривоозерського ВП Врадіївського ВП ГУНП в Миколаївській області.

На місце події прибули представники прокуратури та Головного управління НП в Миколаївській області. Розпочали кримінальне провадження, попередньо, за ознаками частини 3 статті 365 КК України "Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу", санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Одночасно з проведенням досудового розслідування, керівництво ГУНП в Миколаївській області проводить службове розслідування щодо надання оцінки законності дій поліцейських та факту можливого перевищення поліцейськими заходів примусу, згідно з результатами якої вживатимуть заходи реагування та нададуть об'єктивну правову оцінку події. Працівників поліції, відносно яких призначено перевірку, відсторонили від виконання службових обов'язків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 25 Серпня 2016 08:46
таксиста знайомого або " должніка " підписали
боголюбы Показати IP 25 Серпня 2016 09:41
Теперь у нас хоть что то как в США, народные беспорядки, в результате смерти от рук полиции, с национальным колоритом, погибший судя по фамилии еврей, а там афроамериканцы.
прохожий Показати IP 26 Серпня 2016 10:44
отото брихуни не погану відмазку накатали...поліціянти бл*ть
Дядя Показати IP 21 Серпня 2020 10:25
В нас поліція заточена більше на те щоб щось віджати. Цицан Д. В., Ціпощук Р. С. і компанія, це Волинське ментовське злочинне угруповання, лучани будьте обережні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus