USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За кума Януковича проголосував навіть Москаль

4 Листопада 2010 12:23
4 листопада Верховна Рада затвердила нового Генерального прокурора України.

За кандидатуру Віктора Пшонки на посаду генпрокурора проголосувало 292 депутати. Ніхто не утримався і не проголосував проти, - пише "Дело".

Опозиція висловила свою незгоду з кандидатурою не взявши участь у голосуванні.

У повному складі за Пшонку проголосували народні депутати фракції Партії регіонів (180 чоловік), КПУ (26) і Блоку Литвина (20).

З позафракційних за президентську кандидатуру проголосувало 30 депутатів. Тільки колишній «бютівець» Олег Ляшко і віце-спікер Микола Томенко не голосували за Пшонку.

Значна частина фракції «НУ-НС» (28 депутатів) також підтримала кандидатуру Пшонки. Серед тих, хто проголосував за донецького прокурора - Юрій Кармазін, Владислав Каськів, Геннадій Москаль, Олександр Слободян (власник "Оболоні", член Народного руху України), Олександр Омельченко (колишній мер Києва), Ігор Кріль (член партії «Єдиний Центр»), Віктор Шемчук (колишній прокурор Криму).

Найменше голосів за Пшонку дала фракція БЮТ: за нього проголосувало 8 «бютівців». Серед них – Микола Баграєв, Олександр Буряк, Петро Костенко, Володимир Скубенко, Юрій Трегубов, Таріел Васадзе (власник «Укр-Авто»), Сергій Міщенко (колишній прокурор), Валерій Шаманов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Inna Показати IP 4 Листопада 2010 16:35
кум,брат,сват-всі скоро будуть при владі, от тільки,жаль, першу Леді не чути ))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus