USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00
Профіль користувача
Мирослава
Дата реєстрації: 31 Березня 2017 10:15
Коментарів: 0
Відповідь юриста:
Доброго дня! За Вами можна оформити догляд. Для того, щоб оформити це офіційно, слід особі, яка буде здійснювати такий догляд, звернутись до органу соцзахисту населення за місцем Вашого проживання, подати відповідні заяви, пройти медичні огляди (як Вам, так і тій людині, що буде його здійснювати), та отримати відповідне рішення цих органів.

Щодо заповіту. Ви не повинні бути присутні при оформленні заповіту на квартиру у Львові. Для того, щоб перестрахуватись, що заповіт буде дійсним після смерті спадкодавця, по перше, слід мати цей заповіт у себе, і бути впевненим, що така особа не оформить нового заповіту. Також про всяк випадок можна за життя такої особи попросити від неї отримання довідки з психіатричної лікарні за місцем її проживаття про те, що вона не перебуває там на обліку (звісно якщо таке прохання не образить спадкодавця).
Відповідь юриста:
Доброго дня! Так, дійсно догляд за інвалідом 2 групи можливо оформити, якщо він є психічно хворим, або досягнув 80-річного віку. У вашому випадку слід дочекатись відповідного віку, або спробувати отримати 1 групу інвалідності.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Реально якщо немає волі матері, таке можна зробити через суд. Так, стаття 257 Сімейного кодексу (права баби та діда, прабаби та прадіда на виховання внуків, правнуків) передбачає, що баба, дід, прабаба, прадід мають право спілкуватися зі своїми внуками, правнуками, брати участь у їх вихованні. Батьки чи інші особи, з якими проживає дитина, не мають права перешкоджати у здійсненні бабою, дідом, прабабою, прадідом своїх прав щодо виховання внуків, правнуків. Якщо такі перешкоди чиняться, баба, дід, прабаба, прадід мають право на звернення до суду з позовом про їх усунення.
Система Orphus