USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08
Профіль користувача
VETAL
Дата реєстрації: 15 Грудня 2014 09:03
Коментарів: 0
Відповідь юриста:
Доброго дня, Віталій!

В діях банку в описаній ситуації немає нічого забороненого. Банк фактично зробив Вам пропозицію (оферту) укласти кредитний договір. Така форма пропозиції укладення договору передбачена ст. 638 Цивільного кодексу України.

І чи прийняти такий договір та почати користуватись кредитною карткою, або відмовитись від такої пропозиції - це вже Ваше особисте право. Скоріш за все, у листі з кредиткою не було пін-коду до неї, і для її активації потрібні були з вашої сторони активні дії (на кшталт відправлення смс повідомлень, встановлення пін-коду і т.п.), і стороння особа, отримавши конверт з такою карткою, не змогла б зняти з неї кошти.
Відповідь юриста:
Доброго дня!

Можете оформити такий догляд. Для цього потрібно відповідне медичне заключення, що Ваша теща дійсно потребує стороннього догляду, яке видаєтсья лікарями після огляду на підставі направлення органів мінсоцполітики (в Луцьку – Департаменту соцполітики Луцької міської ради), згода тещі на те, щоб саме Ви її доглядали, комісійний лікарський висновок щодо стану Вашого здоров'я (видається теж згыдно з направленням органів мінсоцполітики), довідка з центру зайнятості, що не перебуваєте там на обліку, паспорти та інкоди Вас та тещі, її посвідчення про інвалідність, та реквізити банківського рахунку для отримання соціальних виплат.

Для старту вирішення поставленого питання рекомендую розпочати зі звернення разом із тещею до органів мінсоцполітики за місцем реєстрації місця проживання.
Система Orphus